Güncel Haber Girişi: 20.10.2021 - 22:29, Güncelleme: 20.10.2021 - 22:29

TÜSEDAD Yönetim Kurulundan Basın Açıklaması: Bıçak Kemiğe Dayandı

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), artan maliyetlerden dolayı artık üreticinin daha fazla tahammülü kalmadığını ifade ederek basın açıklaması yayınladı. "Üretici Süt İneklerini Kesime Gönderiyor" TÜSEDAD yapmış olduğu açıklamada üreticinin ağır enflasyona yenilmeye başladığını kastederek süt ineklerini kesime gönderdiğini ifade etti. Temmuz ile Aralık ayları arasında yapılması planlanan çiğ süt destek ödemelerinin mutlaka artırılmasını talep eden TÜSEDAD'ın basın açıklamasını olduğu gibi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

"Üretici Süt İneklerini Kesime Gönderiyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve enpolitik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.