"Zafer Partili Korkmaz'dan Cemevine Ziyaret"

Yerel seçimlerde Zafer Partisini temsilen belediye başkanlığı yarışında aday adayı olan Mehmet Anıl Korkmaz, ilk resmi ziyaretini Salihli Cemevine yaptı.

Güncel 1.12.2023 11:34:00 0

Yerel seçimlerde Zafer Partisini temsilen belediye başkanlığı yarışında aday adayı olan Mehmet Anıl Korkmaz, ilk resmi ziyaretini Salihli Cemevine yaptı. Zafer Partisi İlçe Başkanı Sefer Özyürek, Seçim Sürecinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Alkan ve parti üyesi Alpaslan Kabadayı da Korkmaz'a eşlik etti. Ziyaret sonrası basına kısa bir demeç gönderen Korkmaz şunlara değindi:

"Babaannesi alevi, dedesi Sünni olan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Arkadaşlarımız yerel seçimlere aylar kala belediyenin gösteriş amaçlı Kabazlı mahallemize Cemevi temeli attıklarını söylediklerinde oldukça sinirlendim. Türk olarak hepimizin kökenindeki ortak paydaları bozulmadan günümüze kadar yaşatan Alevi kültürünün seçim malzemesi yapılması her şeyden önce ayıptır. Cemevi ihtiyacı var ise ihtiyaç olan yere hemen üç ay içinde inşa edilmelidir. Ben de kıymetli Dedemiz Hasan Bey'le bu düşüncelerimi paylaştım. Kendisiyle ve canlarla uzun uzun sohbet ettik. Sık sık görüşmek üzere sözleştik. Bir kez daha basınımız aracılığıyla Hasan Dedemize ve değerli vatandaşlarımıza bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum."


Anahtar Kelimeler: "Zafer Partili Korkmaz' Cemevine Ziyaret"
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °