Yazar Selim Gürbüzer okurlarıyla buluşacak

Enpolitik köşe yazarlarımızdan Selim Gürbüzer şu ana kadar çıkmış olan kitaplarını okurlarıyla buluşturacak. Kitap İmza günü 4 Aralık Pazartesi günü Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi Türkiye Yazarlar Birliği Standında

Kültür-Sanat 29.11.2023 10:11:00 0
Yazar Selim Gürbüzer okurlarıyla buluşacak

Yazmış olduğu makaleler ve bilimsel denemeleriyle dikkatleri çeken ve güçlü bir okuyucu kitlesine sahip olan Enpolitik köşe yazarlarımızdan Selim Gürbüzer şu ana kadar Enpolitik Haber sitemizde yayınlanan tüm makalelerini beş ana başlık altında toplayarak kitaplaştırdı. Gürbüzer'in okurlarıyla buluşacağı kitap imza günü 4 Aralık Pazartesi günü Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi Türkiye Yazarlar Birliği Standında gerçekleşecek. 

Kitap Tanıtım ve imza günüyle ilgili Yazar Selim Gürbüzer şunları söyledi; "KDY yayınlarından yayınlanan kitaplarımı  ilk defa  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi Türkiye Yazarlar Birliği Standında 4 Aralık Pazartesi imza günlerinde  okuyucuyla buluşturmak  kısmet olacak. Pazartesi Fuarda imza gününde bulunmam benim de ilk deneyimim olacak. Dolayısıyla  5 adet kitabımın imza gününde okuyucularımı buluşturacak olmaktan hem mutluluk duyuyorum hem de bunun tatlı bir heyecanını yaşıyorum. Bu vesileyle tüm okurlarımı kitaplarımla buluşmaya davet ediyorum."


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °