Türk Büro Sen Manisa yetkili sendika olmasını kutladı

Türk Büro Sen, Manisa Vergi Dairesi’nde yetkili sendika olmasının ardından bunu üyeleriyle bir araya gelerek kutladı.

Güncel 25.05.2024 20:48:00 0
Türk Büro Sen Manisa yetkili sendika olmasını kutladı

Türk Büro Sen, Manisa Vergi Dairesi’nde yetkili sendika oldu. Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Büro Sen, 15 Mayıs tarihinde sona eren yetki

 süreci kapsamında 157 üyeyle Vergi Dairesi’nde yetkiyi aldı. Büro Memur-Sen ise 143 üyede kaldı. 

Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve Başkan Yardımcısı Hakan Özen, sendika üyelerini Karaoğlanlı’da bulunan Gönül Bahçesi’nde programda ağırladı. 

Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır, yeni yönetim olarak 1,5 yıl önce göreve başladıklarını, bu kısa zamanda Manisa Vergi Dairesi’nde yetkili sendika olmalarından dolayı üyelere teşekkür etti. Ağır, bu güveni boşu çıkarmayacaklarını kaydetti. Başkan Yardımcısı Hakan Özen, alınan bu yetkiden dolayı üyelere teşekkür etti, bu yetkiyi koruyarak daha da ileriye taşıyacaklarını açıkladı, sendikal mücadelelerde yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı. 

ÜYELERİMİZ İÇİN DENETİMİ MESAİSİNİ ÇIKARACAĞIZ 

Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, programa telefonla bağlandı. Türkeş Güney, yetki alan üyeleri tebrik etti. Güney, “Bizlere inanan Vergi Dairesi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olacağız. Sorunlarımızı çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Buradan üyelerimize bir müjde vereyim. Denetim mesaisini çıkaracağız. Aylık 10 bin liradan fazla bir denetim mesaisi çıkaracağız. Üyelerimizin bu haktan faydalanmasını istiyoruz” diye konuştu.



 


Pazartesi 38.4 ° / 25.9 °
Salı 37.9 ° / 24.8 °
Çarşamba 39.4 ° / 25.3 °