Selçuk Özdağ’ın hedefinde iktidar-mafya ilişkisi vardı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı CHP 4. Sıra Adayı Selçuk Özdağ sosyal medya sayfası üzerinden iktidar mafya ilişkisine değinerek sert tepki gösterdi.

Güncel 6.05.2023 10:34:00 0
Selçuk Özdağ’ın hedefinde iktidar-mafya ilişkisi vardı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı CHP 4. Sıra Adayı Selçuk Özdağ sosyal medya sayfası üzerinden iktidar mafya ilişkisine değinerek tepkide bulundu. Özdağ, “Yerli ve milli görünümlü maskelerinin ardından ne dolaplar çevirdiklerini hep birlikte görüyoruz. Bu şahıs ve grupların şimdiden cilaları döküldü geçmiş ola” ifadesinde bulundu.

GAYRİ MEŞRU NE KADAR FİGÜR VARSA EL VERMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR

Millet İttifakı CHP 4. Sıra Adayı Selçuk Özdağ, iktidar mensuplarının kendilerini ülkenin sahibi olarak gördüğünü ve geçmişi karanlık bazı nevzuhur tipleri de yanlarına alarak kimin yerli-milli, kimin vatansever olup olmadığının çetelesini tuttuklarını kaydetti. Özdağ, “Bu şahıs ve gruplar bazı siyasiler ve muhalefet için de benzer çeteleler tuttuğunu haykırıp duruyorlar. Siyasi rakiplerini gayri milli, hatta hain ve ajan olarak miting meydanlarında milletimize sözde ispiyonluyorlar ama şahsi ikballeri için gayri meşru ne kadar figür varsa el vermekten de çekinmiyorlar. Bunları söylediğimizde bize iftiracı, yalancı diyenlerin sesi çıkmaz oldu” dedi.

MİLLETİMİZİN TEPESİNDE BOZA PİŞİRİYORLAR

“Devlet imkanlarının arkasına sığınarak güvenli ve konforlu ve korunaklı kalelerinden siyaset yapmanın cesaret ve yiğitlikle bir ilgisinin olmadığını çok söyledik” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Vatanı herkesten fazla sevdiklerini söyleyenlerin nasıl ve niye sevdiklerini de gördük. Milli menfaatlerimizi, vatanseverliğimizi, ülkemizi, bayrağımızı, inancımızı ve bütün ortak değerlerimizi sözde bu çok yerli/milli gurup, tekeline alarak milletimizin tepesinde boza pişirdi ve pişiriyor. İşine geldiği gibi de eğip büküyor. Bu değerler, bunların partizan ve ideolojik ajandalarının üstünü örtecekleri bir şal değildir. Kimsenin kutsallarımız ve uğruna canımızla, malımızla mücadele ettiklerimiz üzerinden siyasi ikbal devşirmeye hakkı da haddi de yoktur. Cilanız döküldü geçmiş ola.”


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °