Selçuk Özdağ'dan TÜVTÜRK'e yerinde tepki

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bugün Ulaştırma Bakanlığı'nın araç muayene ücretine getirdiği zammı protesto etmek için TÜVTÜRK'ün önünde bir protesto gerçekleştirdi.

Güncel 14.01.2023 19:11:00 0
Selçuk Özdağ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve ekibi bugün TÜVTÜRK önünde bir protesto gerçekleştirdi. Selçuk Özdağ, iktidara seslenişini resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Özdağ, "Soygunun adı “Araç muayene hizmeti” olmuş. Duy da inanma.
Deli Dumrul‘a rahmet okutan bu iktidarın göz yumduğu hatta ortak olduğu bu saçmalığa ses yükseltiyoruz..." cümleleri ile paylaşımını yaparken, "Bugün TÜVTÜRK'ün önündeyiz. Burası araç muayene istasyonu. Türkiye'de 27 milyon araç var. Bu araçların mutlaka muayene edilmesi gerekiyor. Burada bir soygunla karşı karşıyayız.

 

Geçen yıl bir araç muayene 507 lirayken bugün 1130 liraya çıkmış vaziyette. Bu fiyatları Ulaştırma Bakanlığı güncelliyor. Ama burası özelleştirilmiş. İki yabancı ve iki Türk şirketine verilmiş" diyerek TÜVTÜRK'ün nasıl özelleştirildiğini anlattı.

YÜZDE 130 ZAM

Özdağ memur ve memur emeklisi zamlarına yüzde 30, araç muayenesine de onunla paralel orantılı olmayız yüzde 130 zam gelmesini, "Özelleştirmenin olması gerekmektedir. Özelleştirme neden yapılır? Daha fazla gelir getirsin ve ucuzlayarak halka dönsün diye yapılır. Ama burada tekelleşmeyi görüyoruz. Yani burada tek başına bir şirkete devredilmiş vaziyette. Yaptıkları iş 10 dakikadır.

Buradan sesleniyorum; memur maaşlarına, emekli memurlara, emekli işçilere siz yüzde 30 zam yapacaksınız ama burada yüzde 130 zam yapılacak" ifadeleri ile eleştirdi.

Özdağ'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"'Deli dumrul' hikayesini biliyorsunuz. Deli dumrul gibi bir köprü yapmış; hiç geçilmeyecek yerden vatandaşa demiş ki, "Geçerseniz 10 akçe, geçmezseniz 15 akçe. Şimdi diyorlar bu araç muayenesini buraya yapacaksınız. Buradan da yabancı şirketler para kazanacak". Neden yabancı şirketler.

 

Beş ay sonra Türkiye'de bir seçim yapılacak. Seçimle birlikte nerede hukuksuzlukların olduğunu gözlemleyeceğiz. Devletimiz bir soygunla karşı karşıya.

Milletime, "Bugünler de geçecek" diyorum. Biz Gelecek Partisi olarak milletimizin yanındayız.

'Araç muayenesi' adı altında vatandaşlarımızın soyulmasına dur diyecek bir iktidar arıyoruz ama nafile. Çünkü bu soygunun ortağı zaten soygunun müsebbibi.

Kendi açıkladığınız makyajlı enflasyon rakamının iki katı zam yapmanızın bir sebebi var mı? Elbette var...
En büyük sebebi sessiz yığınların sesini kesip hakkını arayamaz hale getirmenizdir. Az kaldı merak etmeyin az. !
Hak sillesinin sedası yoktur, vurunca devası yoktur..."

 


 


Anahtar Kelimeler: Selçuk Özdağ' TÜVTÜRK' yerinde tepki
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °