Selçuk Özdağ, “Zulmeden İsrail’in Büyükelçisi istenmeyen adam ilan edilmeli!”

İsrail’in sivillere yönelik devam eden insanlık dışı saldırılarına tepki gösteren TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı Selçuk Özdağ, İsrail Büyükelçisinin istenmeyen adam ilan edilmesini talep ettiklerini söyledi.

Güncel 18.10.2023 10:46:00 0
Selçuk Özdağ, “Zulmeden İsrail’in Büyükelçisi istenmeyen adam ilan edilmeli!”

İsrail’in hastaneleri ve camileri bombalamasının ardından 24 saat içerisinde binden fazla insan ölürken TBMM Gelecek-Saadet Grubu Milletvekilleri Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından İsrail Büyükelçiliği önünde düzenlenen protestolara katılarak hem destek verdiler hem de İsrail’in insanlık dışı zulmünü kınadılar. 

"Hamas'a selam, direnişe devam" sloganı atan grup zaman zaman tekbir getirdi. Büyük Filistin bayrağı getiren protestocular, okunan Kur’an-ı Kerim-i dinledi. TBMM Gelecek- Saadet Grubu dışında bazı STK’lar ve diğer siyasi parti yetkilileri de destek verirken, yoldan araçlarıyla geçen vatandaşlarda protestolara kornalarını çalarak katıldılar.

KUDÜS MUTLAK BAĞIMSIZ OLMALIDIR

Grubu adına açıklamada bulunan TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı Selçuk Özdağ, İsrail Büyükelçisinin istenmeyen adam ilan edilmesini talep ettiklerini söyledi. Özdağ, "Özgür Filistin'i istiyoruz, Kudüs bağımsız olsun istiyoruz." diye konuştu.

SELÇUK ÖZDAĞ İSRAİL’E SESLENDİ

Konuşmasında İsrail’e seslenen Özdağ, “Soykırıma uğradık diye yıllarca konuştunuz, filmler yaptırdınız, romanlar-hikayeler yazdırdınız ve vicdan sahibi her insan gibi bizler de geçmişin bu acı hatıraları konusunda sizinle empati yaptık. Lakin bütün helallerinizi haram yaptınız. Tüm mazlumluğunuzu (!) devasa bir zalimliğe tahvil ettiniz. Hastane bombalamak, masum insanları vahşice katletmek nasıl bir ruh halidir. Hele bebekleri parçalayan o bombaları atarken ne düşünüyordunuz. Bu saatten sonra “bize saldırdılar” propagandasını alıp başınıza çalın. İnsanlığın yüzkarası bir yönetim ve ona cevaz veren bir halkın bizden duyacağı tek şey: insanlık aleminin kımıl zararlıları olarak anılmak ve bundan sonra bu minvalde muamele görmek olacaktır” şeklinde konuştu.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °