Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa'da verdi

TBMM Gelecek-Saadet Parti Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili yerel seçimlere yaklaşık 3 ay kala Manisa'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Güncel 2.12.2023 23:30:00 0
Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa

TBMM Gelecek-Saadet Parti Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili yerel seçimlere yaklaşık 3 ay kala Manisa'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aralık ayında yerel seçimlerle ilgili çok önemli görüşmelere ve değişmelere şahit olunacağını kaydeden Özdağ, “Muhalefet inanıyorum ki sağduyulu bir şekilde eleştirilere, tavsiyelere kulak verir aynı zamanda da öz eleştiri yaparak bir araya gelmenin yollarını araştırır” dedi.

Gelecek ve Saadet Partileri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir grup kurduklarını kaydeden Özdağ, “Şu anda 20 Milletvekili olarak kurduğumuz grubumuzla Meclisin parlayan yıldızıyız. İnanıyorum ki sadece partimize gönül vermiş vatandaşlarımızın ya da partililerimizin değil 80 Milyon Türkiye'nin sesi ve sözcüsü olduk. Ben burada sağduyulu milletimize bir kez daha sesleniyorum; Şu anda Türkiye'de yönetilememe sorunu vardır. Ama hala bu iktidardan memnunsanız oylarınızı bu iktidarın belirleyeceği adaylara verin. Şayet memnun değilseniz o zaman muhalefetin adaylarına oy verin diye çağrıda bulunuyorum” diye konuştu. 

BU İKTİDAR NEYİ YAPIYORSA HEP EKSİK YAPIYOR

“Bu iktidar nerede, hangi konuda bir şey yapıyorsa vatandaşın talepleri doğrultusunda herşeyi eksik yapıyor. Tıpkı EYT'de olduğu gibi. Kanun çıkalı 7 ay oldu ama emekliliği haketmiş 200 Bin kişinin hala maaşını veremediler. Bu vatandaşlar emekli maaşlarımızı alacağız, kanun çıktı güvencesiyle kredi çekti, eşinden dostundan borç aldı. Faizler çok arttığı için ve piyasa şartları her geçen gün fahiş bir şekilde zorlaştığı için evlerine haciz geldi, alacaklıları kapılarına dayandı bu insanların. Tabii iktidar mensuplarının tuzu kuru” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “400 Bin vatandaşımız ise hala maaş alabilecek mi, alamayacak mı bilmiyor. Eksikleri var ise ne eksiği var onu dahi bilmiyor. Türkiye maalesef bu haliyle parti devleti durumuna doğru gidiyor. Ama şunu unutmasınlar; Türkiye Recep Tayyip Erdoğan'dan da, partilerden de büyüktür.”

KADERİM DEVAMLI MANİSA'YLA ÇAKIŞTI

AK Parti'de 3 dönem Milletvekili olarak Manisa'ya ve Manisalılara hizmet verdiğini kaydeden Özdağ bu dönemde hiç bir ayrım yapmadan tüm Manisalıların takdirini, sevgisini ve saygısını kazandığıma inanıyorum diyerek konuşmasında şunları söyledi; “Bu çalışmalar, hizmetler ve şehre kattığım değerler alınterimin sonucudur. Alınteriniz ve emeğiniz var ise kaderdir. Benim o nedenle Manisa'yla sürekli kaderim çakıştı. Ben bu vesileyle başta muhalefet partileri olmak üzere tüm partilere sesleniyorum; Cumhur ittifakı olarak AK Parti ve MHP seçimlere birlikte gireceklerini ve ittifakın devam edeceğini söylüyor. Muhalefet yetkilileri de belde belde, ilçe ilçe, il il masaya yatırıp adaylar üzerinde karar vermeleri gerekiyor. 30 yıldır aktif bir siyasetçi olarak hizmet vermek ve bunları dile getirmek benim tarihsel sorumluluğumdur. 17 yıl merhum Muhsin Yazıcıoğlu'yla kader ve yol arkadaşlığı, 3 dönem AK Partide Manisa Milletvekili ve dönemin Gelecek Başkan Yardımcısı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, şimdi de Muğla Milletvekili ve Gelecek-Saadet Parti Grup Meclis Başkanı olarak Sayın Ahmet Davutoğlu ve Sayın Temel Karamollaoğlu'yla birlikte çalışmanın verdiği gtecrübeyle söylüyorum. Aksi taktirde muhalefet aklıselim davranmaz, vatandaşın ve sokağın taleplerini kulak asmaz, değerlendirmelerini sağlıklı yapmazsa, demokratlar, Türkiye sevdalıları, insanı sevenler bir araya gelmezlerse kaybedilir ve kaybedildikten sonra da Türkiye muhalefetsiz kalır, çok ağır bedeller öderiz.”

TÜRKİYE'NİN SEYRİNİ YEREL SEÇİMLER DEĞİŞTİREBİLİR

“Aklıselim ve beraber hareket edilirse muhalefet partisi adayları olarak belediye seçimlerini kazanır ve belediyelere yeni ilaveler yapabilirsek ki başarılı olacağımıza inanıyorum” diyen Özdağ, “Zaten karşımızda başarısız ve kötü yöneten bir hükümet var ve bu hükümete dönerek; 'Senin tüm baskılarına rağmen, senin trollerine, yandaş medyana, müfettişlerine, senin denetçilerine rağmen biz şerefli çalıştık ve hizmet verdik, veriyoruz' deriz ve erken seçim isteriz. Vatandaş açısından da yeni bir umut oluruz” dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ OLARAK VARIM..!

2019 yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine “Adayımız sensin” ifadesinde bulunduğunu ama MHP ile ittifakın ardından Cengiz Ergün'ün aday gösterildiğini belirten TBMM Gelecek-Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Benim aday gösterilmediğim için AK Parti'den ayrıldığımı iddia edenler ve konuşanlar var. Asla bunu kabul etmiyorum. Aday konusunda AK Parti ve MHP o isim üzerinde durunca ve aday gösterince Cengiz Ergün'ün doğru bir aday olmadığını belirttim. Bunun ardından da İYİ Parti tarafından şahsıma Büyükşehir Adaylığı teklif edildi. Benim meselem illaki Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı olsaydı İYİ Parti'nin o dönemde teklifini kabul ederdim. Sayın Ahmet Davutoğlu'na sözüm olduğu için yanında yer alarak Gelecek Partisi'ni kurduk ve süreç otarihte öyle işledi. Cengiz Ergün idaresinde Manisa Büyükşehir Belediyesi 15 yılın sonunda sınıfta kalmıştır. Belediye – Üniversite, Belediye – Sanayi, Belediye – İş dünyası ilişkileri başta olmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengüz Ergün'le Manisa'nın tüm etmenleri ve sacayaklarıyla anlaşamamıştır. Alt yapı ve üst yapı tamamen sorunludur. Tüm bunları gören bir siyasetçi olarak 15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday “Ben Cumhur ittifakı adayını yenerim” diyorsa onu desteklerim. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım. Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız. Türkiye'nin yerel yönetimleri kazanarak değişime ve umuda ihtiyacı vardır demenin yolu iyi adayları çıkarmaktan geçer” diye konuştu. 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °