Selçuk Özdağ; “Ülke hükümetsiz, hükümet sahipsizdir”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından hükümetin etkisiz ve yetersiz kalarak "asrın felaketi" bahanesine sığındığını kaydetti.

Güncel 12.02.2023 15:13:00 0
Selçuk Özdağ; “Ülke hükümetsiz, hükümet sahipsizdir”

85 Milyon Türkiye’yi yasa boğan ve tüm Dünya’nın yardım için seferber olduğu Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde mevcut hükümetin çok yetersiz kaldığını ve bir türlü organize yeteneğini çalıştıramadığını kaydeden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “İnsanlar imkansızlıklar içinde dağları taşları aşarak İzmir’den Tekirdağ’dan Trabzon’dan 22 saat içinde akraba ve tanıdıklarını kurtarmak için yetiştiler mevcut hükümet yetkilileri hangi imkansızlıkla bunu yapamadılar? Maalesef ülke hükümetsiz, hükümet sahipsizdir” dedi. 

KANDIRILDIK İFADELERİNİN YERİNİ ASRIN FELAKETİ BAHANESİ ALDI

Yaşanan depremlerden sonra AFAD’ın koordinesiz Kızılay’ın ise yetersiz kaldığını kaydeden Özdağ sözlerine şöyle devam etti, “Mevcut iktidar ve yandaşları, ‘Aya iki gidiş iki gelişli yol yapacağız desek millet bize inanır’ diyorlardı. Fay hattına mahalleler, ilçeler, şehirler inşa etmişler. İnşa ettiklerini de şeffaf yapmamışlar, denetlememişler. “miş” gibi “muş” gibi yapmışlar. Bugüne kadar “Kandırıldık” ifadelerinin arkasına sığınanlar, şimdi de “asrın felaketi” bahanesi ile hesap vermek istemiyor” 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °