Selçuk Özdağ, “Şimdi yine Manisa için yola çıkma zamanı”

11 Şubat Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayacak olan Selçuk Özdağ,”Daha yaşanılır bir Manisa için çözümlerimizle hazırız” mesajı verdi.

Güncel 8.02.2024 16:56:00 0
Selçuk Özdağ, “Şimdi yine Manisa için yola çıkma zamanı”

TBMM Saadet ve Gelecek Grubu Meclis Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, 11 Şubat Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayacak. 24.25.26 Dönemlerde Manisa Milletvekilliği görevini gurur duyarak yaptığını kaydeden Özdağ, “Milletvekilliğim boyunca kimsenin kimliğini, dilini, dinini, inancını sormadan canla başla çalıştık. Yerine getirilmeyen vaatler, tutulmayan sözler, aynı yüzler bu şehrin kaderi olmasın diye; Şimdi yine Manisa için yeni bir yola çıkma vakti. Manisa'yı vaatlerle değil sevdayla, aşkla şeffaf bir şekilde yönetmek için adayım” dedi.

Sosyal medya hesabından zorlu hayatına ilişkin paylaşımlarda bulunan Özdağ, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

ÖĞRETİM ÜYESİYKEN UZAKLAŞTIRILDIĞIM ÜNİVERSİTEYE PARLAMENTER OLARAK GİRDİM

Özdağ, “Köyde doğdum. Gecekonduda büyüdüm. Ayakkabı boyadım. Hamallık yaptım. 12 Eylül döneminde, ellerimde kelepçeyle hapishaneye gittim. 5 cezaevi değiştirdim. 1 yılımı hücrede geçirdim. 38 gün işkence gördüm, yaşadıklarımı kimseye anlatmadım, orayı medrese yaptım kendime. Cezaevinden çıktıktan sonra bıraktığım yerden devam edeceğimi söyledim, çıktım, mücadeleme devam ettim. Muhsin Yazıcıoğlu ile çalıştım. 28 Şubat oldu, haksızlık karşısında susmadım, 3 kez üniversiteden uzaklaştırıldım. 2,5 yıl işsiz kaldım. Öğretim Üyesiyken uzaklaştırıldığım üniversitenin kapısından Milletvekili olduktan sonra Parlamenter olarak girdim ve eğitim öğtetim döneminin açılışını gerçekleştirdim” ifadesinde bulundu.

AK PARTİ'DEKİ YANLIŞLIKLARA DUR DEDİĞİMİZ İÇİN İHRAÇ EDİLDİK

“AK Parti’ye davet edildim. 3 dönem hiç kimseye inancını, dilini, dinini, mezhebini sormadan Manisa milletvekilliği yaptım. Darbe sonrası ellerim kelepçeliydi, TBMM’de Darbe Araştırma Komisyonu’nda çalıştım. AK Parti’de yanlış yapılan işler olduğunu gördük, haksızlıklar vardı. İtiraz ettik. Partiden ihraç edildik. Yeni bir parti kurduk. Yeniden milletvekilliği görevini üstlendim. Saadet Partisi ile kurduğumuz Meclis grubunun başkanlığını yapıyorum gururla.

ÇİLE ÇEKTİM AMA MÜCADELEYİ HİÇ BIRAKMADIM

Özdağ, “Hayat inişli çıkışlıdır. Ağlanan çok gece, kavuşulan çok gündüz vardır. Döken yapraklar, açan çiçekler vardır. Kötü gün de vardır, iyi gün de. Ben ikisini de yaşadım. Çile çektim ama mücadele etmeyi hiç bırakmadım. Milletvekili olduğumda kendime şöyle söylemiştim: “Selçuk, köyden geliyorsun. Allah’ın kulusun, kul kal. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşısın, vatandaş kal. Ve insan kal.” İnsan kalmaya, kul kalmaya, vatandaş kalmaya devam ettim.” açıklamasında bulundu.

YERİNE GETİRİLMEYEN VAATLERE VE AYNI YÜZLERE MAHKUM ETMEMEK İÇİN ADAYIM

“Allah’tan ve milletten başka, hayatımın hiçbir döneminde hiçbir güç olmadı arkamda. Şimdi yine, yalnızca Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle, acılarıma annelik yapan şehrimin, Manisa’mın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” diyen TBMM Saadet ve Gelecek Grubu Meclis Başkanı Selçuk Özdağ Manisa’yı, tutulmayan sözlere, yerine getirilmeyen vaatlere ve aynı yüzlere mahkûm etmemek için yola çıkıyoruz. Manisa için çözümlerimiz hazır. Biz de hazırız. Cezaevinden çıkınca mücadelem sürecek dediğim günkü heyecanımla Manisa için mücadele edeceğim. Başlıyoruz!” diyerek sözlerine son verdi. 


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °