Selçuk Özdağ Muharrem İnce’nin çekilme kararını değerlendirdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilme kararına saygı duyulması gerektiğini kaydetti.

Güncel 11.05.2023 21:08:00 0
Selçuk Özdağ Muharrem İnce’nin çekilme kararını değerlendirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilme kararı gündeme otururken Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ tarafından konuyla ilgili olarak sosyal medya sayfası üzerinden açıklama yapıldı.

MARAZLI ALIŞKANLIKLAR BU İKTİDAR DÖNEMİNDE AYYUKA ÇIKTI

Türk siyasi hayatının marazlı alışkanlıklarından biri olan itibar suikastlığının son kurbanının Muharrem İnce olduğunu kaydeden Özdağ, “Söyleyecek sözü ve iddiası olanların başvuracağı yol bel altı vurmak ve aile bireylerini hedef almak olamaz. Bu türden marazlı alışkanlıklar maalesef bu iktidar döneminde sıradan mevzular haline getirildi. Güya ahlak bekçiliğini kimseye kaptırmayan ama toplumun ahlakını dejenere eden ne kadar konu varsa el altından destekleyen bu iktidar, uzun suredir baltayı taşa vurmaktaydı” ifadesinde bulundu.

SİYASETE YÖN VERMEK İSTEYENLER VAR

“İktidar trollerinin bir süredir dillendirdiği bu şantaj kasetleri konusu ile siyasete yön vermek isteyenlerin kim olduğunu zaten bu suflelerden biliyorduk. Sayın İnce olayında da amaçlanan mağduriyet ve seçmen konsolidasyonu mevzusu yine muktedirlerin ayağına dolandı” şeklinde sözlerine devam eden Selçuk Özdağ, “Bu vesileyle Sayın İnce’ye geçmiş olsun diyor, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararına da herkesin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. Memleketimiz ve ülkemiz için her şeyin güzel ve hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °