Selçuk Özdağ; Manisa’yı esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte yöneteceğiz

Özdağ; “Esnafın ve sanatkarın toplumun aynası olduğunu kaydederek Manisa’yı esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Güncel 21.02.2024 11:26:00 0
Selçuk Özdağ; Manisa’yı esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte yöneteceğiz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Doç Dr. Selçuk Özdağ yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve meslek odalarını ziyaret etti. Özdağ; “Esnafın ve sanatkarın toplumun aynası olduğunu kaydederek Manisa’yı esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştıran ve “Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri olmak üzere adaylarını açıkladığımız tüm belediyelerde seçimi kazanmaya talibiz” diyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ programı kapsamında Manisa’da Esnaf Odaları Birliği (MESOB), Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası, Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Manisa Seyyar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, Manisa Madeni Sanatkarlar Odası, Manisa Marangozlar Odası, Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası, Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası, Manisa Terziler Odası, Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası ve Manisa Kahveciler Odası’nı ziyaret etti. 

YEREL VE SİYASİ İKTİDARIN VURDUMDUYMAZLIĞI VATANDAŞIN CANINA TAK ETTİ!

Ağır ekonomi şartları ve şehri yönetemeyen, nabzını tutamayan yerel yönetimler altında esnaf ve sanatkarın gülmeyi unuttuğunu kaydeden Özdağ, “Manisa’da bir ailenin oturabileceği en düşük kiralık ev 15 Bin liradan başlıyor ve asgari ücret her geçen gün ağırlaşan ekonomik ve yaşamsal şartlar altında 17 Bin 2 liraysa vatandaşlarımız esnaf ve sanatkarlardan ihtiyaçlarını nasıl temin edecek? Hayat pahalılığı ve kötü yöneten demiyorum yönetemeyen yerel ve siyasi iktidarların vurdumduymazlığı vatandaşın canına tak etti, gıda ve market fiyatları aldı başını gitmeye devam ediyor” diye konuştu. 

ESNAF ODALARI ÖZDAĞ’A TALEPLERİNİ İLETTİLER

Özdağ’ın 24. 25. 26. Dönemde Manisa Milletvekilliği görevini partili partisiz tüm Manisalıları hiçbir ayrım yapmaksızın yerine getirdiğine birebir şahit olduklarını kaydeden Oda Başkanları hazırlamış oldukları talep dosyalarını Özdağ’a ulaştırdılar. 

Kendisine ulaşan sorun ve taleplerin çözüme kavuşması noktasında ister Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, ister Manisa’da büyük bir gayret sarfedeceklerini kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Doç Dr. Selçuk Özdağ, “Manisa benim acılarıma annelik eden bir şehir ve ben bu şehrin kadirşinas insanlarına hizmet etmek istiyorum. Onlarda sağolsunlar teveccühlerini gösteriyorlar. Manisa’yı Manisalılarla ve Manisa’nın tüm katmanlarıyla Milletvekilliğimde olduğu gibi hiçbir ayrıma tabi tutmadan yöneceğiz” dedi. 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °