SELÇUK ÖZDAĞ: MANİSA’YA REFAH, HUZUR, HİZMETTE ADALETİ GETİRECEĞİZ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’ne bağlı Bayındırlık Mahallesi’nde kendisi için hazırlanan mini bir mitingde konuştu.

Güncel 4.03.2024 22:26:00 0
SELÇUK ÖZDAĞ: MANİSA’YA REFAH, HUZUR, HİZMETTE ADALETİ GETİRECEĞİZ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’ne bağlı Bayındırlık Mahallesi’nde kendisi için hazırlanan mini bir mitingde konuştu. Selçuk Özdağ Manisa’ya refah getireceklerini ve kalkınmışlık seviyesini de en üst düzeye çıkaracaklarına vurgu yaptığı konuşmasında; “Manisa’nın tüm sorunları çözeceğiz ve bu kente refah, huzur, hizmette adaleti getireceğiz. Rantçıları bu şehirden kazıyacağız. Ben bu yola kendim için değil, kentim için girdim. Manisa sahipsiz kalmayacak, biz sahip çıkacağız. Ahdım da, hayalimde, hedefimde, amelim de budur.” diye konuştu. 

Miting alanına dolduran vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Selçuk Özdağ, Bayındırlık Mahallesi sakinlerine projelerini anlattı. Mini

 mitingde konuşan Selçuk Özdağ; Manisa’nın en büyük sorunun hizmette adaletin sağlanamaması ve halkın alamadığı hizmetin hesabını yerel yöneticilere soramaması olduğunu ifade. Halkı cesaretli olmaya ve belediyelere hesap sormaya davet eden Selçuk Özdağ; “seçtiğiniz bir belediyeye başkanına, almadığınız hizmetin hesabını sormaktan çekinmeyin. Çünkü o belediye başkanını o koltuğa oturtan, belediye başkanlığı vasfı veren sizsiniz. Yani patron belediye başkanı değil, sizsiniz. Yani Manisa halkıdır. Çekinmeden hesap sorun. En büyük hesabı da 31 Mart’ta sandıkta sorun. Size bunca yıl hakkınız olan hizmeti vermeyene sizde oyunuzu vermeyin. En büyük ceza budur” dedi. 

BANA GÖRE MANİSA’NIN EN BÜYÜK SORUNU HİZMETTE ADALETSİZLİK”

Manisa’da en büyük sorunun, hizmette adaletsizliğin yarattığı ruhsal ve ekonomik çöküş olduğuna dikkat çeken Selçuk Özdağ; “Manisa’da bir yönetim, anlayış, sistem değişikliğine ihtiyaç yok mu? Bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç yok mu? Hem de acilen bir değişime ihtiyaç var. O değişimin adı da Selçuk Özdağ’dır. Gelin el ele; liyakata, akla, doğruya, doğruluğa, ahlaka, vicdana, adalete, siyasi ve ekonomi yönetimi tecrübesine sahip çıkalım. Ben Allah’a ve doğruluğa inanırım. Bana göre bu toplumun, Manisa’nın hastalığı; hizmette adaletsizliğin yarattığı ruhsal ve ekonomik çöküş. Bu toplumun ve benim ilacım adalettir, vicdandır, ahlaktır. Ben bu topluma hizmette; adaleti, ahlakı, vicdanı, siyasette ahlaklı olmayı getireceğim. Bizim, Manisa’mızın, mahallemizin, sokağımızın, hanemizin, yönetimimizin huzuru, selameti bundan geçer. Adaletin ve ahlakın olduğu her yer; kazanır, kalkınır, abat olur, zengin olur, mutlu olur, huzurlu olur, sağlıklı olur, bereketli olur.” Dedi. 

BEN MANİSA’YA SAHİP ÇIKMAYA GELDİM”

Manisa’ya sahip çıkmaya geldiğini dile getiren Selçuk Özdağ; “Gelin hep beraber mahallenize, sokağınıza, ilçenize, insanınıza, sevdiklerinize, şehrimize sahip çıkalım. Benim hatırıma, bu şehirde yaşayanların hatırına, çoluk çocuğumuzun geleceği hatırına, doğruya doğruluğa, adalete, ahlaka, vicdana sahip çıkalım. Manisa’nın ve gelecek nesillerin hatırına bu şehre sahip çıkalım. Ben Manisa’ya sahip çıkmaya geldim. Sizde benim arkamda ve destekçim olursanız, hep birlikte bu şehre sahip çıkabiliriz.” İfadelerine yer verdi. 

TERSİNE GÖÇÜ BAŞLATACAĞIZ”

Köyden kente göçe mani olacağını ve tersine göçü başlatacağını vurgulayan Özdağ; “Emin olunuz, kalpler Allah'ın elindedir. Bugün ekonomide ve yerel hizmetlerde yaşanan kısırlık ve tıkanmışlık ehil ellerde aşılabilir. Köylere ve mahallere medeniyet getirilmediler. Köyden kente göçün önünü açtılar. Köyden kente göçe mani olacağız. Köylere de medeni hayatın tüm şartlarını getireceğiz. Şehir merkezinde ne varsa, köylerde de olacak. Tersine göçü başlatacağız.” Diye konuştu. 

MANİSA’YI HİZMETTE DE BÜYÜKŞEHİR YAPAMAYAN, BAŞKAN ÖVÜNÜP DURUYOR”

Büyükşehir statüsünde olan Manisa’nın belediyecilik ve kentçilik hizmetlerinde kabuğunu kıramadığını ifade eden Selçuk Özdağ; “Manisa’nın; maneviyatı, huzur veren dinginliği kalmadı. Böyle bir şehir mi olur? Böyle bir yönetici mi olur? Böyle bir belediye başkanı mı olur? Böyle bir Büyükşehir Belediyesi mi olur? Resmiyette büyükşehir statüsünde olan Manisa’yı, henüz hizmette de büyükşehir yapamayan, bir büyükşehir belediye başkanı bugün sokaklarda övünüp duruyor. Ben olsam utanırım. Manisalıya 15 senedir dokunmayan büyükşehir belediye başkanı, bir aydır el sıkıyor, tokalaşıyor. Manisalı tek bir aileyi evinde ziyaret etmeyen mevcut başkan, bugün sokak sokak hal hatır soruyor. Çünkü oy peşinde, makam peşinde. O nedenle 15 yıl sonra aklı başına geldi de vatandaşa dokunuyor. 15 yıl boyunca neredeydi? Vatandaş yeni aklına geldi belli. 15 yıl sonra.” Görüşlerine yer verdi. 

AVRUPA’DA BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDEN YOKSUN ÜLKELER VARSA SİYASETİ BIRAKACAĞIM”

Selçuk Özdağ miting sırasında yaptığı konuşmada; “Bu şehrin yolları böylemi olması lazımdı? Bu şehrin mahalleri böyle şehircilik hizmetin yoksun mu kalması lazımdı? Resmi statüsü büyükşehir ama hizmette büyükşehir olamamış bir Manisa’yı, bu halk hak ediyor mu? Hani diyorlardı ya; ‘hepinizin pasaportu olacak. Cebimizde paralar olacak. Avrupa’ya gideceğiz’ falan diyorlardı. İçinize Avrupa’ya giden var mı bilmiyorum. Örneğin; Yunanistan’a gidelim. Romanya’ya gidelim. Bulgaristan’a gidelim. Macaristan’a gidelim. Eğer oralarda böyle; yolu olmayan, yolu bozuk, belediye hizmeti alamayan, su sorunu, arıtma sorunu, tarım sorunu, şehircilik hizmetleri sorunu, çöp sorunu, eğiti sorunu olan mahalleler varsa Avrupa ülkelerinde, ben siyaseti bırakacağım. Belediyecilik hizmetlerinden yoksun ülkeler varsa Avrupa’da, ben siyaseti bırakacağım. Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini vatandaşa ulaştırmakta sınıfta kaldı. Ama hala kendini yüceltiyor, övüyor, yerlere göklere sığdıramıyor.” Dedi. 

BU KENTE REFAH, HUZUR, HİZMETTE ADALETİ GETİRECEĞİZ”

Selçuk Özdağ Manisa’ya refah getireceklerini ve kalkınmışlık seviyesini de en üst düzeye çıkaracaklarına vurgu yaptığı konuşmasında “Manisa’nın tüm sorunları çözeceğiz ve bu kente refah, huzur, hizmette adaleti getireceğiz. Rantçıları bu şehirden kazıyıp, bu şehre doğruluk, refah ve kalkınmışlık getireceğiz. Ben bu yola kendim için değil, kentim için girdim. Manisa sahipsiz kalmayacak, biz sahip çıkacağız. Manisa’yı gelecek nesillere kalkınmışlık seviyesinin en üst seviyesinde teslim edeceğiz. Böylece vicdanımız rahat, gönlümüz huzurlu kara toprak olacağız. Ahdım da, hayalimde, hedefimde, amelim de budur.” Diye konuştu. 


 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °