Selçuk Özdağ Manisa’ya gelen Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na seslendi

Bir dizi program dahilinde Manisa’ya gelen Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenen TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Selçuk Özdağ, Sayın Bakan önce vaatlerinizi yerine getirin, sorularıma cevap verin" dedi.

Güncel 5.01.2024 11:46:00 0
Selçuk Özdağ Manisa’ya gelen Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na seslendi

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenen TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Selçuk Özdağ, “Öncelikle Manisa’mıza hoş geldiniz. Kadirşinas. Kadirşinas Manisa halkı misafirperverdir. Gelene hoş geldin der vakur bir şekilde de uğurlar. Lakin ben hemşerilerim adına daha önce TBMM’de de sorduğum bazı soruları bu vesileyle zat-ı âlilerine sorayım. Umarım bu sefer ipe un sermez. Sayın Bakan; Yıllar önce benim de çabamla ihaleleri yapılan ama bir türlü yapılmayan ve her seçim öncesi bu sefer yapacağız diye sözü verilen Akhisar-Gördes, Gördes-Demirci, Demirci -Selendi, Selendi-Simav yoluna ne oldu? 6 sene oldu Sayın bakan haberiniz var mı?” dedi.

VADEDİLEN BARAJLARIN DURUMU DA HIZLI TREN HİKAYESİNE Mİ DÖNDÜ?

Açıklamasında, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya da seslenen Özdağ, “Akhisar Gördük barajı, Ahmetli Kelebek barajı nerde Sayın Bakan? Sözünü verdiğiniz 46 göletin 30 tanesi niye ortada yok? Tüm bunları da hızlı tren hikayesi gibi 2028 yılına mı ötelediniz?” diye sordu.

YİYİP İÇEN BOŞ BOŞ BAKAN” BAKAN İSTEMİYORUZ..!

“Buraya her seçim öncesi gelip milletin ağzına bir parmak bal çalıp gitmek iktidarınızın Bakanlarının siyaset tarzı sanırım” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü; “Manisa’ya veya diğer illerimize gerçekten Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Bakanı olarak mı geliyorlar, yoksa sadece etrafta gezerek oraya buraya bakan birisi olarak mı geliyorlar? Hiç değilse bu sefer Manisalı hemşerilerimize verdikleri sözleri yerine getirmek için gelmişlerdir. Yoksa etrafta yiyip içip gezen ve sağa dola boş boş “bakan” sizin gibi çok siyasetçi var, özellikle de iktidar partisinde.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °