Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir'e Gümbür Gümbür Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Perşembe ve Cuma günü yaptığı ilçe, mahalle çalışmalarının genel bir değerlendirmesini yaptı.

2.03.2024 11:42:00 0
Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Perşembe ve Cuma günü yaptığı ilçe, mahalle  çalışmalarının genel bir değerlendirmesini yaptı. Selçuk Özdağ  halkın mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanına çok kızgın olduğunu hatırlatarak, seçmenin kendisine yöneldiğini ifade etti. Özdağ; “ Mevcut belediye 15 yıl boyunca bu şehre karşı; o kadar ilgisiz, kaygısız ve liyakatsız kaldı ki… Şimdi sahada faturasını ağır ödüyorlar. Herkes çok kızgın. . Her gittiği yerde; bir vukuat, bir olay, kavga-münakaşa var. Vatandaşın, yüzüne yüzüne başarısızlığını haykırdığı durumlar var.” İfadelerine yer verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Manisa’nın hem merkezinde, hem de ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Sabahın çok erken saatlerinde yola çıkan Selçuk Özdağ ve ekibi, gece sabaha karşı saha çalışmasından dönüyor.


KARAOĞLANLI, SANCAKLI BOZKÖY, SANCAKLI İĞDECİK, AŞAĞI ÇOBANİSA, HACIHALİLLER KÖYÜ…
 

Selçuk Özdağ Perşembe günü; Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik, Aşağı Çobanisa, Hacıhaliller Köyü, Çobanisa ve Yeni Harmandalı’da  yaptığı saha çalışmalarından sonra, Cuma günü ise  Manisa şehir merkezinde halkın taleplerini dinledi. Selçuk Özdağ Manisa merkezdeki seçim çalışmalarına; Alaybey Mahallesi ile başladı. Alaybey Mahallesi’nin her sokağını dolaşan Selçuk Özdağ ve ekibi vatandaşın sıkıntılarını sordu, taleplerini not aldı.


 

KARAAĞAÇLI, MÜTEVELLİ, KOLDERE, YEŞİLKÖY VE GÜMÜLCELİ HALKINI DİNLEDİ
 

Cuma Namazını Hatuniye Camii’nde kılan Selçuk Özdağ ve ekibi daha sonra; Kuyumcular Çarşısı, Sevgi Yolu, Ulupark ve Doğu Caddesi  boyunca Manisalılar ile birebir sohbet etti, projelerini anlattı, vatandaşın taleplerini not aldı. Akşam 17.00’den sonra Yeniköy Mahallesi’ne giden Selçuk Özdağ ve ekibi gece geç saatlere kadar; Karaağaçlı, Mütevelli, Koldere, Yeşilköy ve Gümülceli Mahallelerinde halkın sorunlarını dinledi, seçilmesi halinde 17 ilçesi ile birlikte Manisa’ya kazandıracağı hizmetleri ve yatırımları anlattı.


 

“MEVCUT BAŞKANIN YAPMADIĞI HİZMETLERİ BİZ YAPACAĞIZ”


Her gittiği mahalle ve köyde mevcut büyükşehir belediye başkanının halkı hayal kırıklığına uğrattığı eleştirilerini ve şikayetlerini duyduğunu hatırlatan Selçuk Özdağ; “mevcut büyükşehir belediye yönetimine  çok büyük tepki var. Halk  ateş  püskürüyor. Karaoğlanlı köyü halkı,  Turgutlu yolu köy kavşağı çok tehlikeli diye dert yanıyor. Halk O noktaya battı çıktı ya da cep istiyor. 15 senedir bu kadar basit yatırımları yapmamışlar. Halk bizi görünce bizden istiyor. Hacıhaliller Köyü’nün meydanına Çöp Konteyneri veya  kovası bile koymamış büyükşehir belediyesi.  Halkın  bu kadar basit taleplerini veya ihtiyaçlarını koskoca bir büyükşehir belediyesi nasıl görmezden gelir? Halk Çobanisa- Hacıhaliller arası demir köprünün genişletilmesini de istiyor.  Her gittiğim yerde; ulaşım ve  ulaşım ücretlerinin yüksekliği, su pahalılığı, yolların sıcak asfalt yapılmaması, sosyal alanların yokluğu gibi … Bir çok hizmet eksikliği şikayetlerini dinliyoruz.  Bu saydıklarımın hepsini seçileceğiz ve biz yapacağız. Manisa halkını böyle hizmet istemek zorunda bırakmayacağız. Halk istemeden hizmeti halkın ayağına götüreceğiz. Mevcut başkanın yapmadığı hizmetleri biz yapacağız.” Dedi.



‘YÜZÜNÜ GÖRSEK TANIMAYIZ, UNUTTUK. GÖRMÜYORUZ Kİ 15 YILDIR’


Selçuk Özdağ her gittiği yerde  tepkili halkın şikayetlerini dinlediğini ifade ettiği konuşmasında; “Sancaklı Bozköy’den, Sancaklı İğdecik’ten ve Aşağı Çobanisa’dan bütün mahalle halkı adına; mevcut belediye başkanının yaşadıkları yere yıllardır hizmet götürmediğinden şikayetçi. Bana anlattılar dertlerini, kızgınlıklarını. Halk beni karşısında görünce teketek anlatıyor şikayetlerini. Zaten mevcut belediye başkanını seçildiğinden beri mahalleri de hiç görmediklerini haykırıyorlar. Mevcut Büyükşehir belediyesine her yerde tepki var. Herkes mevcut belediyeden, başkanından ve ekibinden şikayetçi. ‘yüzünü görsek tanımayız, unuttuk. Görmüyoruz ki 15 yıldır’ diyorlar.” İfadelerine yer verdi.

“VATANDAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE HER GİTTİĞİ YERDE KAVGA EDİYOR”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanının her gittiği yerde vatandaşın tepkisiyle karşılaştığını hatta çeşitli olaylar yaşandığına dikkat çeken Selçuk Özdağ, “Manisa’nın geçmiş 15 yılını heba eden ve ortalıklardan yok olan mevcut büyükşehir başkanı, seçime bir ay kala sahalarda boy göstermeye kalktı ama, evdeki hesaplar hiç çarşıya uymadı. Her gittiği yerde bir vukuat var. Her gittiği yerde bir olay var. Her gittiği yerde bir kavga-münakaşa var. Her gittiği yerde gururunu rencide edecek bir tepki var. Her gittiği yerde, vatandaş ile yüz yüze söz düellosu var. Her gittiği yerde vatandaşların şikayet ve tepki videoları var. Her gittiği yerde, vatandaş mevcut başkan ile kavga ediyor. Her gittiği yerde vatandaşın yüzüne yüzüne başarısızlığını haykırdığı durumlar var.  Her gittiği yerde ulaşım sorunu ile ilgili şikayetler yüzüne yüzüne vuruluyor. Bana bu kadar laf söylense, şikayet edilse sokağa çıkamam. Yüzüm tutmaz. Kalbim dayanmaz” Dedi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °