Selçuk Özdağ, “iktidarın zehirli dili Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıyı azmettirmiştir ”

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da yaptığı miting sırasında eli taşlı kişiler tarafından yapılan saldırıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ sert tepki gösterdi.

Güncel 7.05.2023 22:36:00 0
Selçuk Özdağ, “iktidarın zehirli dili Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıyı azmettirmiştir ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da yaptığı miting sırasında eli taşlı kişiler tarafından yapılan saldırıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ sert tepki gösterdi. Özdağ, “Yapılan saldırı iktidarın zehirli dilinin milletimizi ve özellikle de gençlerimizi nasıl zehirlediğini ve ne hallere soktuğunu en açık şekliyle göstermiştir” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ sert tepki gösterdi. Özdağ sosyal medya sayfasından yaptığı yapılan saldırıya yönelik açıklamasında, “Sabah akşam bu ülkenin evlatlarını birbirine düşürmek ve düşman etmek için elinden gelen ne varsa yapan iktidar sözcüleri, bir de kalkmışlar barıştan, huzurdan ve herkesi kucaklamaktan bahseden muhalefet temsilcilerini küfürbaz olmakla, kutuplaştırmakla suçluyor” ifadesinde bulundu.

MİLLET DÜŞMANLIĞI VE TARAFGİRLİK İKTİDARI ACINACAK HALE DÜŞÜRMÜŞTÜR

Açıklamasında iktidara yüklenen Özdağ, “Millet düşmanlığı ve tarafgirlik sizi öylesine acınacak hallere düşürdü lakin hâlâ farkında değilsiniz. Gözünüzü kin ve nefret bürümüş. Suçluluk psikolojisi ile gelişine de gidişine de vurur oldunuz. Yol arkadaşlarınızın suçlarınızı itiraf etmesinin sizi çıldırttığın farkındayız. Adalet önüne çıkmaktan çok korktuğunuzu bu kadar belli etmeniz işlediğiniz suçların büyüklüğünü gösteriyor. Ve halkımızı; şehrine/evine gelen misafirlerine taşla sopayla saldırtmanız, hele ki dadaş diyarı Erzurum’da bunu yaptırmanız en hafif tabiriyle korkaklıktır” dedi.

BUNLAR MEYDANA İNDİRİLMİŞ SÜRÜLER

Erzurumluların kadirşinas, vatanını, bayrağını ve misafirini seven bir halk olduğunu kaydeden Özdağ, “Nerde Erzurum’un ve Anadolu’nun misafire, devlet büyüğüne saygısı hürmeti, nerde bu iktidar aparatlarının terbiyesizliği. Anadolu’nun örf ve adetlerini değil, kendilerine yakışan terbiyesizliği ne yazık ki pek de güzel göstermişler! Ama bunlar bizim bildiğimiz Anadolu insanına pek benzemiyorlar. Ne olduğu bir türlü anlaşılamayan ama sahiplerinin kim olduğu çok net olan bu yerli-milli-işidi-oksimoron (!) sürüsünün sahip ve sürükleyicileri adaletin o keskin gününe hazır olsun” açıklamasında bulundu.

YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere millet ittifakının tüm lider ve temsilcilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, “Umutsuzluk ve yılgınlığa vaktimiz bile yoktur. Namık Kemal gibi; ”Felek her türlü esbab-ı cefasın toplasın gelsin, dönersek kahpeyiz millet yolunda bir azimetten" diyoruz” dedi.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °