Selçuk Özdağ, "Buna demokrasi diyorlar, adil ve hakkaniyetli seçim diyorlar"

Seçim çalışmalarıma hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Selçuk Özdağ Soma’da bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Yağan yağmura rağmen çarşı esnafını tek tek ziyaret etti.

Güncel 26.03.2024 11:27:00 0
Selçuk Özdağ,

Seçim çalışmalarıma hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Selçuk Özdağ dün tekrar Soma’da vatandaşlarla bir araya geldi. Yağan yağmura rağmen çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Özdağ, ardından Zafer mahallesinde mini bir  miting yaparak vatandaşlara projelerinden bahsetti. Kendisine Gelecek Partisi il başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi il başkanı Abdullah Yılmaz ve Soma ortak belediye başkan adayı Veysel Karani Yula eşlik etti.

Özdağ burada yaptığı konuşmada: “Gelin bir değişime imza atalım. Yalan siyasetinden önce Soma’yı, sonra Manisa’yı kurtarıp Türkiye’ye örnek olalım. Sultan Süleyman sizsiniz, mühür sizde. İstediğinizi gönderir istediğinizi getirirsiniz.” diyerek değişimin adresi olarak kendisini gösterdi.

Özdağ, seçim sürecinde yaşanılan adaletsizliklere yönelik ise hükümete yüklendi. Bu kapsamda bakanların iktidar partisi için sokak sokak gezerek oy istemeleri ve devletin tüm imkanlarını bunun için seferber etmeleri  karşısında:  “Beğenmedikleri parlamenter sistemde, seçimlerin güvenliğini ve tarafsızlığını sağlamak adına içişleri, adalet ve ulaştırma bakanları istifa eder, parti kimliği olmayan biri yerlerine atanırdı. Peki şimdi? Bırakın istifa etmeyi bütün bakanlar gibi bu bakanlar da  İktidar partisi için kapı kapı dolaşıp  oy istiyor.  Hepsini geçtim dışişleri bakanı da bu furyaya katılmış. Dünya ve bölgeniz savaşın eşiğine gelmişken dışişleri bakanı oy avcılığına soyunmuş. Tepedekiler böyle yapınca  illerde bu bakanlara bağlı bürokratlar, vali ve emniyet müdürleri de İktidar partisi lehine gözlerini kapatıp havaya ıslık çalıyor. Mesela Manisa’da iktidar partisi adayının hiçbir afişine, posterine dokunulmazken bizim her şeyimiz toplatılıyor ve bu iş yetkili bu kişilerin gözleri önünde yapılıyor. 
Buna da  demokrasi diyorlar, adil bir yarış diyorlar ahlak diyorlar. Geçiniz”  diyerek tepki gösterdi.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °