Selçuk Özdağ; "Biz bu şehri hoyratlığın esaretinden kurtaracağız"

Selçuk Özdağ, "Manisa, son 15 yıldır geçmişte yapılan hizmetlerin yanına bile yaklaşamamış bir zihniyetin esareti altındadır." dedi.

Güncel 5.03.2024 12:06:00 0
Selçuk Özdağ;

Pazar gününü Akhisar ve köy ziyaretlerine ayıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Göcek Köyü'nde bir Düğüne Katıldı.

 Ardından Akhisar Pazar Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Değnekler köyü ziyaretinin ardından Akhisar esnafının dert ve taleplerini dinledi.

Bugün  yani haftanın ilk iş gününde ise Uşak sınırında bulunan Kula ilçesine giden Özdağ, Denge Gazetesi ile  Kula Haber’i ve Ziraat Odasını ziyaret etti.  Kula Esnafının dertlerini dinledi.  STK'larla bir toplantı gerçekleştirdi. Gökçeören Mahallesi ile tarihi Sandal Mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlar Ile bir araya geldi.

Yoğun programı sırasında medya mensuplarına yaptığı açıklamada:  
“Manisa,  son 15 yıldır geçmişte yapılan hizmetlerin yanına bile yaklaşamamış  bir zihniyetin esareti altındadır.
Biz bu şehri, bu kadim medeniyeti, bu bereketli toprakları anlamsız, dışlanmış, ötekileştiren hoyratlığın esaretinden kurtaracağız” dedi.

Devamında : 
“Kaynağı bir türlü açıklanmayan seçim harcamalarının havalarda uçuştuğu, şeffaflıktan uzak ve karanlık bir seçim süreci ile karşı karşıyayız” diyerek 
Adaletsiz bir seçim sürecininin tam da ortasında olduklarını sahaya tekrar indikten sonra bizzat müşahede ettiğini ifade etti.

Özdağ ayrıca: 
“ Bizler İMC şeklinde aile, dost ve arkadaşlarımızın küçük ama değerli katkıları ile şeffaf bir seçim süreci yürütürken, mevcut yönetim başta olmak üzere bazı adayların devasa maddi ve fiziki kaynaklarla çalışma yaptıklarını gördüm” değerlendirmesini yaptı.

“Elbette herkes imkanı ölçüsünde bu süreci yönetecektir. Bu konuda söyleyecek bir sözüm olamaz. Ama bu paraların, seçim otobüslerinin, broşür, pankart, bilboard reklamlarının, dağıtılan hediye ve ikramların, personel giderlerinin ve daha da önemlisi 15 yıldır yapılmayıp son bir ayda yapılacağı vaad edilen projelerin kaynağının neler olduğunu sormak bizim görevimiz ve her şeyden önemlisi halkımıza, hemşerilerimize karşı sorumluluğumuzdur.”  açıklamasını yaptı.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °