“Seçimler ertelenmeli” diyen Bülent Arınç’ın çıkışına Selçuk Özdağ’dan jet yanıt; “Bu tezgaha gelmeyeceğiz”

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin arama kurtarma çalışmaları devam ederken, “Seçimler ertelenmeli” çıkışına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan yanıt gecikmedi.

Güncel 13.02.2023 23:19:00 0
“Seçimler ertelenmeli” diyen Bülent Arınç’ın çıkışına Selçuk Özdağ’dan jet yanıt; “Bu tezgaha gelmeyeceğiz”

Önceki dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin arama kurtarma çalışmaları devam ederken, “Seçimler ertelenmeli” çıkışına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan yanıt gecikmedi. Özdağ sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı paylaşımında, “Milletimizin acı günlerinde seçim mi konuşulur propagandasının zeminini oluşturmak için kurulan bu tezgaha gelmeyeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, önceki dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın depremi gerekçe göstererek “seçimler ertelenmeli” çıkışının ardından sosyal medya sayfasından açıklamada bulundu. Özdağ, “Milletimizin acı günlerinde seçim mi konuşulur propagandasının zeminini oluşturmak için kurulan bu tezgaha gelmeyeceğiz. Millet olarak deprem felaketini yaşadığımız bu günlerde, seçim gibi bir gündemimiz olamaz. Bu Anayasanın yapılmasını zorunlu ve görev kıldığı bir rutindir sadece. Söz konusu rutin zamanı gelince ifa edilecektir. Yaralarımızı da saracağız söz konusu bu rutini de aradan çıkaracağız” ifadesinde bulundu.

ASLİ GÜNDEMİMİZ ZEHİRLENMEK İSTENİYOR

“Ülkemiz büyük bir afet felaketi ile boğuşuyor. Binlerce vatan evladı vatandaşımızı kara toprağa verdik ve maalesef vermeye de devam ediyoruz. İlk ve tek önceliğimiz milletimizin yardımına koşmak, acılarını dindirmek ve bütün bir ülke olarak onlara yalnız olmadıklarını göstermektir” diyen Özdağ, “Hiç şüphe yok ki bu aziz millet kendisini kaderine terk edenlere inat hep olduğu gibi küllerinden doğmasını bilecektir. Civanmert ve diğerkamlığı tartışılmaz milletimiz daha depremin ilk gününden itibaren bunu ispat etmiştir. Ve fakat maalesef iktidar mahfillerinden kulaklara fısıldanan bir dedikodu ile asli gündemimiz zehirlenmek istenmektedir. Nedir o? Evet seçim” dedi.

AZİZ TÜRK MİLLETİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

“Zamanında yapılacak bir seçimde zaten çekip gidecek bir iktidar, şayet, eğer ki ben bu rutini beceremem, yapamam diyorsa, yapması gereken tek şey hemen bugün istifa etmektir” şeklinde devam eden Özdağ şöyle devam etti, “Bunun için büyük gayretlere gerek yok. Az biraz milletimize saygı gösterip iki satır yazı yazması kafidir. Hem bu sayede aziz milletimiz beceriksiz ve art niyetli bu iktidardan biran önce yakasını kurtarmış olacağı gibi, deprem başta olmak üzere sebep olup büyüttükleri tüm felaketlerden de azade kalmış olacaktır. Aziz Türk milleti sahipsiz değildir. Bu millet zifiri karanlıkta ona yol gösterecek nice isimsiz kahramanı bağrında taşımaktadır. Kimse ben gidersem devlet çöker ben olmazsam siz de olmazsınız diyerek bu aziz milleti küçümsemesin. Herkes haddini ve hududunu bilsin.”


Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °
Pazar 23.7 ° / 13.2 °