Salihli'nin öz evladı Mehmet Anıl Korkmaz marka kent Salihli için adaylığını açıkladı

Daha yaşanılabilir ve marka kent Salihli için Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Salihli'nin öz evladı Mehmet Anıl Korkmaz metevaziliği, çalışkanlığı ve hedefleriyle yerel seçimler öncesinde vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Güncel 27.09.2023 14:34:00 0
Salihli

Zafer Partisi Manisa’nın Salihli İlçesi’nde 2024 Mart ayında yapılacak yerel Seçimler de belediye başkan adayını belirledi. Zafer Partisi’nde Manisa Milletvekili adayı da olan Mehmet Anıl Korkmaz, Salihli’den belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Korkmaz yaptığı basın açıklamasında, Zafer Partisi’nin, yerel seçimlerde Salihli'nin en rahat oy vereceği parti olduğunu belirtti. 

ÜLKÜCÜ DAVAMIZDA BİR AN OLSUN GERİ KALMADIK

Salihli'nin öz evladı olarak eğitim öğretim hayatıyla gençlik yıllarının geçtiği ve ailesinin hala ikamet ettiği yer olan Salihli'ye hizmet etmek istediğini belirten Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Örnek olarak şahsım, 16 sene evvel 2007 yılında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesinin başarı belgesi ile mezun olmuş olan bir öğrencisiyim. Yine başarı belgesini aldığım yıllarda hem Sekine Evren Anadolu Lisesinde Ülkü Ocakları temsilciliği yaptım ve hemen akabinde de Salihli Ülkü Ocakları yönetiminde naçizane hizmetlerde bulundum. Atatürk'ü örnek alan her Türk genci gibi kendimi hem teoride hem pratikte geliştirme gayretinde oldum. 2009 yerel seçimlerinde Zeki Kayda hocamızın ilk adaylığında, Türk milliyetçisi Gazi üniversitesi Siyaset Bilimi öğrenimi gören bir Salihlili olarak okulumdan feragat ederek çalıştım ve seçim sonunda Salihli ülkü ocaklarında rahmetli Ülkü abimiz, Zeki Kayda hocamız ve ülkücü büyüklerimiz ile birlikte kaybettiğimiz seçim için birbirimize sarılıp ağladık."

ANKARA'DA VERDİĞİMİZ HİZMETİ SALİHLİ'DE ARTTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ

Lise hayatının ardından Ankara'da üniversiteyi başarıyla bitirdiğini belirten Mehmet Anıl Korkmaz, "Tarım ve Orman Bakanlığında devletimize hizmeti sürdürdük fakat aynı zamanda da Salihlili hemşerilerimizin Ankara'daki kardeşi olarak onlara bir telefon kadar yakın olduk. Çiftçilikten tutun da Yargıtay'da dosyalarını takip etmeye kadar partisine bakmadan her Salihlili için hamdolsun koşturduk ve Salihlili hemşerilerimin Ankara'daki ihtiyaçlarını çok şükür ki giderebildik. Nihayetinde her Müslüman Türk genci gibi vakti gelince ailemizi kurduk, evladımızı belli bir yaşa erdirince de üniversite hocam ve Zafer Partisi genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın buyruğu doğrultusunda Salihli merkezli olmak üzere Manisa'mıza hizmet edebilmek için Zafer Partisi'nden Manisa milletvekili adayı olduk” dedi. 



İŞSİZLİĞİ YENMENİN BAŞLICA ŞARTI SIĞINMACILARI GERİ YOLLAMAK

“Şimdi, üç dönemdir seçim yarışına girişen, ilk döneminde kaybetmesine rağmen sonrasında bir şekilde Salihli belediye başkanı olan ve iki dönem vazifeyi yürüttükten sonra "artık hizmet etmek isteyen birisine adaylığı bırakayım" demeyi düşünmeyen Zeki Bey'e karşı adayım. Bunu kendime, Salihli'de yetişmiş, Türkiye siyasetinin belediyeciliğini bilen yaşı itibariyle en dinamik siyasetçilerinden biri olarak vazife görmekteyim" diyen Kokrmaz, "Çünkü önde gelen birçok Salihlili, Zeki Kayda Beyefendi’ye oy vermeyeceğini; oy verecek bir aday olarak da sahsımın sorumluluk almasını tarafıma açıkça beyan etmiş; bugün dâhil olmak üzere de şahsıma ulaşarak kutlu dileklerini iletmeyi sürdürmüşlerdir. Onların isteğini yerine getirmek boynumun borcudur. Bu koşullarda; Salihli'mizin, Salihlili bir belediye başkanına kalması ve Atatürk çizgisinden taviz vermeyerek ülkemizin en büyük sorunu olan uyuşturucunun ve işsizliğin kaynağı sığınmacıları yollayarak göreve başlamaya ant içen şahsım belediye başkanlığına aday olmuştur" diye konuştu. 

SALİHLİ'YE HAK ETTİĞİNİ VERMENİN TAM ZAMANI

"Zeki hocamıza oy veren değerli hemşerilerim ve CHP'nin açmazı ile İYİ Parti'nin kendini bilmezliği arasına sıkışmış Salihlilinin oylarına gönül rahatlığıyla talip olduğumu beyan ediyorum" şeklinde sözlerini sürdüren Kokrmaz, "Hepinizin adayı olduğumu belediye meclis üye listemde göreceksiniz çünkü listeyi sizlerle hazırlamaya başladım bile. Buyurun, bu abiniz, bu kardeşiniz, bu yeğeniniz, bu vekiliniz, bu reisiniz ile birlikte Salihli'ye hak ettiğini verin” dedi.

 

 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °