Saadet Partisi Grup Başkanı Özdağ’dan Akbelen’deki insanlık zulmüne sert tepki

Akbelen ormanına yapılmak istenen maden sahasına tepki gösteren vatandaşlara güvenlik güçlerinin biber gazı kullanmasına ve şiddet uygulamasına Saadet Partisi Meclis Grup Başkanı Selçuk Özdağ sert tepki gösterdi.

Güncel 27.07.2023 13:57:00 0
Saadet Partisi Grup Başkanı Özdağ’dan Akbelen’deki insanlık zulmüne sert tepki

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Akbelen köyündeki ormanlığa açılmak istenen maden sahası ve ağaç kıyımına karşın vatandaşların direnişi devam ederken aldığı emir sonucunda Jandarma’nın biber gazı ve şiddet uygulamasına Saadet Partisi Meclis Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ sert tepki gösterdi. 

İKTİDARIN VATAN HASSASİYETİ VATANI YAĞMA HASAN’IN BÖREĞİ GÖRMESİNDEN

Özdağ, “İktidar ve hempalarının kabak tadı veren yerli milli söylemlerinin ve sözde vatan hassasiyetlerinin ne kadar boş ve ne derece gerçek dışı olduğunu biz anlatmaktan yorulduk. Onların birçoğunun vatan hassasiyeti; esasen vatanı yağma Hasan’ın böreği görmelerindendir. Vatan nedir, söyleyeyim: Vatan, Gelecek ülküsüdür Vatan, vatandaşın Saadetidir Vatan, insanına aş iş verebilmektir Vatan, ülkeye aidiyet duygusudur Vatan, sınırları namus bellemektir Vatan, ırmağının akışının yanında kurutulmaması için ölmektir Vatan, ormanına sahip çıkmaktır” dedi.

SİZDEN OLSA OLSA PARA-SEVER MİRASYEDİ OLUR 

Tüm yaşanan trajediye karşı iktidarın altını oyup üstüne ‘vatan millet goygoyu’ yaptığını kaydeden Özdağ, “Yahu siz vatanı, işyerinizin yazar kasası olarak gören bir zihniyetsiniz. Sizler vatansever falan değilsiniz. Sizden olsa olsa para-sever bir mirasyedi olur. Yazık” ifadesinde bulundu.

VATANDAŞIN KARŞISINA JANDARMAYI DİKENLER KAÇAKLARI GÖRMEZLİKTEN GELİYOR

Saadet Partisi Meclis Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ sözlerine şöyle devam etti, “Ormanına ve doğasına sahip çıkan vatandaşlarımızı kendi ormanına ve arazisine sokmayan ve jandarmayı bu şekilde karşısına diken iktidar, sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak geçen ve kim olduğu belli olmayanlara karşı ise hayli müşfik ve görünmez maşallah.”


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °