Ramazan Duman Adaylığını Manisa basınıyla paylaştı

Gelecek-Saadet Partileri Manisa Şehzadeler Belediyesi ortak adayı Ramazan Duman düzenlenen basın toplantısında projelerini açıkladı. Duman "Şehzadeler'de huzur ve refahı birlikte sağlayacağız" dedi.

Güncel 26.01.2024 19:56:00 0
Ramazan Duman Adaylığını Manisa basınıyla paylaştı

Gelecek-Saadet Partileri Manisa Şehzadeler Belediyesi ortak adayı Ramazan Duman  düzenlenen basın toplantısında "Ben kamuoyuna adaylığımı açıklarken şeffaflık, birlikte yönetim, uzman kadrolarla akılcı çözümler, tasarruflu harcama ve bütçe denetimi vaat ediyorum. İlçemizde belediyeciliğin sosyal fayda temelli ve huzurlu bir yaşam alanında, temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışacağız." dedi. 

Şehzadeler ilçesindeki sorunları sıralayan Duman, şunları söyledi;

Manisa büyüyor ama fakirleşiyor.

 

Bölgede tarımda büyük sorunlar var.

 

Manisa'da kira ve ev sahibi olmak büyük bir dert. Siyaset ve imar zenginleri ülkeye ekonomik adaletsizliklere yol açan ahlaki yozlaşmanın sorumlularıdır. 

 

Diyerek projelerini ise şu şekilde sıraladı;

 

Tarımda ucuz girdi temini ve satış kooperatiflerle destek sağlamak.

 

Kira ve ev sahibi olmak sorununu çözmek için bölgesel kalkınma modeli oluşturmak. Ahlaki siyaset ve hakkaniyetli, güvenilir ve şeffaf hizmet belediyeciliği öne çıkarmak. Yerelde kalkınmayı esas almak. Temiz çevre, park bahçe bakımı, sokak güzelleştirmeleri gibi klasik belediyecilik hizmetlerini iyi planlayarak yapmak.Düğün salonlarının girişimcilere açılması, hobi işletmelerinin teşviki, kırsal kalkınma projeleri, engelli erişilebilirliği gibi konularda sorumluluklarını yerine getirmektir" dedi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °