Özdağ: "Hayal sattılar ve kazandılar"

Özdağ: "Marmaris’e, Fethiye’ye, Bodrum’a buranın köylerinden gelmiş binlerce insan asgari ücretle çalışıyor. Kalacak yerleri yok. İnşa ettikleri o otellerde ömrünün bir günü bile kalamayacak insanlara hayal sattılar ve kazandılar"

Güncel 5.06.2023 15:25:00 0
Özdağ:

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, iktidarın seçimi gerçeklerden saparak kazandığını belirterek, "Marmaris’e, Fethiye’ye, Bodrum’a buranın köylerinden çalışmaya gelmiş binlerce insan asgari ücretle çalışıyor ama inanın kalacak yerleri yok. İnşa ettikleri o otellerde ömrünün bir günü bile kalamayacak insanlara hayal sattılar ve kazandılar." dedi. 

Özdağ, katıldığı bir TV programında seçime yönelik önemli açıklamalarda ve tespitlerde bulundu. 

İktidar ve yandaşlarının, gerçekte seçimi kaybedeceklerini gördüğünü anlatan Özdağ, "Kaybedeceğini gördükleri  seçimi, yerine getiremedikleri vaatlerini bir kenara atıp terör ve güvenlik üzerinden kazanmayı hedefledi ve başarılı oldu. Söyledikleri bir sürü yalan ve iftira ile milletimizin aklını ifsat etti." diye konuştu. 

“ENFLASYONU, KRİZİ UNUTTURDULAR”

Selçuk Özdağ, Erdoğan ve arkadaşlarının seçim propagandasını güvenlik üzerine inşa ettiğini kaydederek, "Bizi terör ve silahla, devlet üzerinden, işte 'biz bu devleti sahipsiz bulmadık' gibi söylemlerle itham ederek, ekonomik krizi, yapamadıkları vaatleri, enflasyonu, hayat pahalılığını unutturdu." şeklinde konuştu. 

"KİMSEYİ AYIRMADIK"
Özdağ, Marmaris’e, Fethiye’ye, Bodrum’a buranın köylerinden çalışmaya gelmiş binlerce insanın asgari ücretle çalıştığını aktararak, şöyle devam etti:

"Ancak inanın kalacak yerleri yok. İnşa ettikleri o otellerde ömrünün bir günü bile kalamayacak insanlara hayal sattılar ve kazandılar. Biz bunları kendilerine anlattık ancak seçmen bunu satın almadı. Seçmen, sürekli terör üzerinden, güvenlik üzerinden ajite yaparak siyaset yapmayı denediler. Biz teröre karşı olduğumuzu tabii ki anlattık ancak Türkiye'de 64 milyon seçmen var. Onları CHP'li Ak Partili, HDP'li diye ayırt etmedik."


Anahtar Kelimeler: Özdağ: "Hayal sattılar kazandılar"
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °