OBASYA ARTIK SPİRİTÜEL

Manisa’nın en önemli mesire yerlerinden OBASYA’nın yeni işletmecisi Osman Dinç düzenlediği tanıtım toplantısında Manisa basınıyla bir araya geldi.

Güncel 9.08.2023 16:02:00 0
OBASYA ARTIK SPİRİTÜEL

Manisa’nın en önemli mesire yerlerinden OBASYA’nın yeni işletmecisi Osman Dinç düzenlediği tanıtım toplantısında, Türk yakın ve orta çağına ait görsel ve metaryalleri, yeşilin her tonunu barındıran bitki örtüsü, evcil ve doğaya ait hayvan türleri, hobi bahçeleri, zengin menüye sahip restoranı ve konaklama hizmeti veren obaları ile ayrıcalıklı bir üne sahip olan tesise spiritüel uygulamaları da eklediklerini söyledi.

HABER: Nezih VAROL

Her insan spiritüel enerji ile dünyaya geliyor. Zamanla dünyadaki sistem içerisinde bu ruhsal farkındalık azalıyor ve spiritüel kapılar da

kapanıyor. Bunu geri kazanmak için insan olarak çaba göstermek zorunda kalıyoruz. Öncelikle kendimizi dinleyerek, kendimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz gerekiyor. Bunun için de ihtiyacımız olan tek şey düşüncelerimizin pozitif yönde olması, çünkü pozitif her düşünce ve söz evrene olumlu bir enerji gönderiyor. Egolardan arınmak, kibirden uzaklaşmak gerekiyor. Kaygı ve endişeden uzaklaşarak ana odaklanmak da spiritüel yaşamın kapısını aralayan en büyük anahtarlardan biri. Bunun dışında meditasyon yapmak da zihnimizi dinlendiriyor. Spiritüel yaşam için gerekli olan spiritüel uyanış bu sayede gerçekleşiyor. Peki bu uyanış için mekanın önemi var mı?

ÖYLE BİR YER VAR

Manisa’nın en önemli mesire yerlerinden OBASYA’nın yeni işletmecisi Osman Dinç basınla buluşma ve tanıtım toplantısı düzenleyerek

 vizyonunu ortaya koydu. Osman Dinç, Türk yakın ve orta çağına ait görsel ve metaryalleri, yeşilin her tonunu barındıran bitki örtüsü, evcil ve doğaya ait hayvan türleri, hobi bahçeleri, zengin menüye sahip restoranı ve yatılı hizmet veren obaları ile ayrıcalıklı bir üne sahip olan tesise Meva Blue ile spiritüel uygulamaları da eklediklerini söyledi. Bundan sonra Meva Blue ve OBASYA adıyla tanınacak olan tesiste hipno terapi, manuel terapi, sakraç eğitimi, nefes koçluğu, yaşam koçluğu, ilişki koçluğu, aile danışmanlığı, parapsikoloji danışmanlığı, hacamat, biyoenerji uygulaması, olumsuz hislerin giderilmesi, korku, kaygı, öfke kontrolü ve benzeri hizmetler de verecek. Osman Dinç, Meva Blue’nin 2007 yılında en iyi seanslar ve danışmanlık tecrübesini kullanarak, müşterilerine dünya standartlarında farkındalık kavramı oluşturma ilkesiyle yola çıktığını ve Türkiye’de en iyi şekilde hizmet veren özel firmalardan biri olmayı başardığını söyledi. Dinç ayrıca Meva Blue’nin bir çok başarı belgesi ve Uluslararası sertifikalarla onurlandırıldığını belirterek, Meva Blue ve OBASYA’nın da ününün Manisa sınırlarını aşan en önemli, beğenilen ve ilgi gösterilen işletmesi olacağına inandığını söyledi.

 


Anahtar Kelimeler: OBASYA ARTIK SPİRİTÜEL
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °