“MANİSALILAR ŞEHİR MERKEZİNDE KOMPLEKS SOSYAL PAYLAŞIM ALANLARI İSTİYOR”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Manisa’nın en çok ziyaret edilen sosyal paylaşım alanı Ulupark gezisi sırasında, vatandaşların şikayet ve taleplerine cevap vermekte zorlandı.

Güncel 2.03.2024 21:58:00 0
“MANİSALILAR ŞEHİR MERKEZİNDE KOMPLEKS SOSYAL PAYLAŞIM ALANLARI İSTİYOR”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Manisa’nın en çok ziyaret edilen sosyal paylaşım alanı Ulupark gezisi sırasında, vatandaşların şikayet ve taleplerine cevap vermekte zorlandı. Selçuk Özdağ Ulupark’ta vatandaşlar tarafından soru yağmuruna tutulduğunu ifade ederek; “beni Ulupark’ta vatandaş resmen çevirdi. Manisalılar şehir merkezinde; büyük, kompleks yeşil alanlar ve sosyal paylaşım alanları istiyor. Şehir merkezinde vatandaşın sakin sakin, dingin dingin vakit geçirebileceği sadece 2 yeşil alan var. Biri Ulupark, diğeri de Fatih Parkı. Ancak her ikisi de çok küçük ve bütün konfor şartlarından yoksun. Gördüm, utandım ve kızdım. Yanıma her gelen vatandaş ‘şu parklara neden yeteri kadar oturma bankı veya sokak mobilyaları koymuyorlar? Diye soruyor.” Dedi. 

Her gün bir ilçeyi tüm mahalleri ile birlikte ziyaret eden ve birebir halkın sıkıntılarını dinleyen, taleplerini alan, ardından da projelerini anlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, dün Manisa’nın en çok sevilen ve ziyaret edilen sosyal paylaşım alanı Ulupark’ta yüzlerce vatandaş ile görüştü.

ULUPARK VE FATİH PARKI ŞEHZADELER ŞEHRİ MANİSA İÇİN ÇOK KONFORSUZ” 

Manisa’nın şehir merkezinde bile vatandaşın vakit geçireceği bir sosyal paylaşım alanı olmadığı şikayetlerini; Ulupark’ta vakit geçirmeye çalışan yüzlerce vatandaştan dinlediğine vurgu yapan Selçuk Özdağ; “beni Ulupark’ta vatandaş resmen çevirdi. Manisalılar şehir merkezinde; büyük, kompleks yeşil alanlar ve sosyal paylaşım alanları istiyor. Şehir merkezinde vatandaşın sakin sakin, dingin dingin vakit geçirebileceği sadece 2 yeşil alan var. Biri Ulupark, diğeri de Fatih Parkı. Ancak hiç yeterli değil. Bırakın Ulupark ve Fatih Parkı’nın sosyal paylaşım alanının tüm şartlarından yoksunluğunu, her vatandaşın oturup dinlenebileceği sokak mobilyaları veya oturma bankları bile çok yetersiz. 5-10 vatandaş otururken, diğerleri ayakta kalıyor. Yaşlısı var, hamilesi var, sağlık sorunları olanları var, engelli vatandaşlarımız var. Veya oturarak güze havanın keyfini yaşamak isteyen var. Gördüm, utandım ve kızdım. Yanıma her gelen ‘şu parklara neden oturma bankı veya sokak mobilyaları koymuyorlar? Ulupark ve Fatih Parkı Şehzadeler Şehri Manisa için çok konforsuz’ diye şikayet ediyor. Biz seçilirsek Manisa’ya yeni ve modern sosyal paylaşım alanları yapacağız. İçinde her türlü konfor, hizmet ve eğlence alanları olacak. Projelerimiz hesapları ile birlikte hazır” dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ: 31 MART’A DOĞRU ALTERNATİFLERİN AZALDIĞINI GÖRECEKSİNİZ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ Manisa’nın en çok ziyaret edilen sosyal paylaşım alanı Ulupark gezisi sırasında, siyasi arenada çok konuşulacak bir cümle kurdu. Selçuk Özdağ; “31 Mart’a doğru büyükşehir adaylarında alternatiflerin azaldığını göreceksiniz” dedi. Özdağ’ın bu cümlesiyle ne demek istediği merak konusu oldu. Özdağ konuşmasının devamında; “Ve aynı zamanda Selçuk Özdağ'ın yanında olanlarının seslerinin ve sayılarının yükseldiğini göreceksiniz. Hem siyasi partiler adına, hem sivil toplum kuruluşlar adına. Burada Selçuk Özdağ her geçen gün insanların arasından daha çok duyulacak. Bizim yanımızda olanların sayıları gün geçtikçe kar topu misali üzerine katlana katlana artıyor. Çünkü herkes Manisa için yapamayacağım şeyin olamayacağını biliyor.” Dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °