İLKAY ŞİMŞEK; "YAZICIOĞLU'NUN TAHTI MİLLETİN GÖNLÜDÜR"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek, ölümünün 14'üncü yılında şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı.

Güncel 24.03.2023 20:36:00 0
İLKAY ŞİMŞEK;

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek, ölümünün 14'üncü yılında şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak, "O'nun tahtı milletinin gönlüdür, onun için davası örtülmek, kapatılmak istense de bunu başaramayacaklar, davayı sonuna kadar takip edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ- Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 14'üncü yılında bir

 açıklama yaparak şehit lideri andı. Açıklamasında Muhsin Yazıcıoğlu için, "O'nun tahtı milletinin gönlüdür, onun için davası örtülmek, kapatılmak istense de bunu başaramayacaklar, davayı sonuna kadar takip edeceğiz" diyen İlkay Şimşek şu ifadeleri kullandı: "Birilerinin senaryo ve kurgusu çok bellidir, hala ana dava açılmamış, suikast davası ile ilgili yol alınmamıştır, görülen dava hırsızlık davasıdır, 14 yıl olmuş hiçbir ilerleme ve ortaya konmuş bir süreç yoktur, ama şu bilinmelidir ki Muhsin Yazıcıoğlu davası kapatılırsa Sinan Ateş’ler o zaman ölür, faili meçhuller çoğalırsa hadiseler çoğalır. Türkiye’de geleceği paylaşmak, birlikte yaşamak iradesi çoğalacak ve güçlenecekse kime yapılırsa yapılsın, kim yaparsa yapsın insan öldüren, insanı katleden, insanın hayatını hiçe sayanlara karşı topyekûn bir davranış geliştirmemiz gerekiyor. Hiçbir hadisenin karanlıkta kalmaması ve olup bitenlerin toplum tarafından bilinmesi için açık ve şeffaf bir süreç yönetilmelidir.”

SEÇİM GÜNDEMİNİ DE DEĞERLENDİRDİ

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek seçim gündemini de değerlendirerek şunları söyledi: "Türk milletinin en büyük özelliği özgürlüğüne, bağımsızlığına düşkün olmasıdır, bir yerde özgürlük olmazsa insanlık olmaz, istikbal, huzur, güvenlik, iktisadi gelişme olmaz, geleceğimizin de şimdi ki gibi rahat yaşamamızın anahtarı özgürlüğümüzdür. Bu nedenle biz özgürlüğümüzü korkulara yem edemeyiz, özgürlüğümüzü iktidarın keyfiliğine şu ya da bu şekilde feda edemeyiz, özgürlüğümüze, hürriyetimize sahip çıkacağız, irademize sahip çıkacağız. Bugün sesimiz olan basınımız da hür olmasın isteniyor, iktidar seçim yaklaşırken sosyal medya ile ilgili düzenleme yaparak düşünce, fikir, inanç özgürlüğünü kısıtlıyor, hepimizin sesini kısıyor, ama biz konuşan Türkiye istiyoruz, onun için buradan duyarlı Türk insanlarına sesleniyorum, konuşun, konuşan Türkiye geleceği kurar, iktisadi anlamda gelişir, sosyal anlamda mutlu olur. Konuş Türkiye, hep beraber konuşalım."


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °