İLKAY ŞİMŞEK: ÖZDAĞ SESSİZ BİR ÇIĞ GİBİ GELİYOR

Şimşek, yakından takip ettiği yerel seçim çalışmalarında Selçuk Özdağ'ın sessiz bir çığ gibi büyüyerek geldiğini, artık yalan dolan değil, gerçek hizmet bekleyen milletin tercihi ile başkan olacağını söyledi.

Güncel 7.03.2024 20:52:00 0
İLKAY ŞİMŞEK: ÖZDAĞ SESSİZ BİR ÇIĞ GİBİ GELİYOR

Birlikte Değişim Platformu temsilcisi, eski il başkanı, siyasetçi İlkay Şimşek, yakından takip ettiği yerel seçim çalışmalarında Selçuk  Özdağ'ın sessiz bir çığ gibi büyüyerek geldiğini, artık  yalan dolan değil, gerçek  hizmet bekleyen milletin tercihi ile başkan olacağını söyledi.

HABER MERKEZİ- Birlikte Değişim Platformu temsilcisi, eski il başkanı, siyasetçi İlkay Şimşek, yakından takip ettiği yerel seçim çalışmalarında Selçuk  Özdağ'ın sessiz bir çığ gibi büyüyerek geldiğini, artık  yalan dolan değil, gerçek  hizmet bekleyen ve bencil, şımarık, kibirli  yöneticilerden kurtulmak isteyen Manisalıların tercihi ile başkan olacağını söyledi. Bunun emârelerini cadde, sokak, çarşı ve pazarda, vatandaşlarla her sohbetinde gördüğünü ifade eden İlkay Şimşek, şunları söyledi: "Ne yazık ki Manisalılar kibirli ve şımarık yöneticilerin elinde; düşünün ki bir belediye başkanı kendini kentin ve halkın sahibi olarak görüyor, kendini seçenlere yüksekten bakıyor, kentinden ve milletinden bihaber ağa, paşa, derebeyi, kral gibi yaşıyor. Adeta güç zehirlenmesi yaşıyan bu başkanlar meclis üyelerini, hatta vatandaşları bile çocuk gibi azarlamaktan geri durmuyor, ama bu durum değişecek, halktan biri, halkın adamı Selçuk Özdağ ile hükümranlıkları son bulacak."

YERELİ VE MERKEZİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Birlikte Değişim Platformu temsilcisi, eski il başkanı, siyasetçi İlkay Şimşek, usta siyasetçi Selçuk Özdağ'ın yerel yönetimler ile merkezi yönetimler arasındaki yetki dağılımı sorunlarını çözebilecek en deneyimli aday olduğunu da ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Selçuk Özdağ sadece şehrin dinamiklerini değil,  merkezi politik bakış açısını da çok iyi bilen bir siyasetçi, bakanlıkların ve bakanların çalışma prensiplerini, nerelerde, nasıl tıkandıklarını, yatırım, hizmet talepleri dosyalarının neden ertelendiğini veya onaylanmadığını biliyor, tecrübe ve birikimleri bu yönde. Geçmiş deneyimler gösteriyor ki politikacılardan seçilmiş belediye başkan adayları hep başarılı olmuştur. Çünkü bakanlık ve merkezi hükümette iş bitirme silsilesini bildikleri için, izleyecekleri yolu da en iyi onlar bilir. Ömrünün yarısını TBMM’de, merkezi hükümetin çalışma prensiplerini deneyimleyerek geçiren Selçuk Özdağ da bu donanımı ile şehrine hizmetleri en kısa sürede getirecek tek adaydır, milletimiz bunun farkındadır."

MANİSA SOSYAL KENT KONFORUNA ULAŞACAK

Selçuk Özdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla, Manisa'nın ve vatandaşların refah ve sosyal bir kent reformu ile hızla kalkınacağını belirten İlkay Şimşek, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: "Selçuk Özdağ hayatının her döneminde ve milletine hizmet için geçirdiği her gününde olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu andan itibaren Manisa için, memleketimiz için 7/24 mesai anlayışıyla halkımıza hizmetkar olmaya devam edecektir. Karanlığa ışık olmak için çıktığı bu yolda, vatandaşlarımızın taleplerine koşulsuz bir şekilde cevap verecektir. Manisa’yı yeniden inşa etmek, halkına hizmet etmek, cesurca ve şeffaf bir başkanlık için Manisalılarla birlikte yol yürüyecektir. Artık  bıçak kemiğe dayanmıştır, halkımız yeterince sabırlı davranmıştır, artık kendisine tepeden bakan kibirli başkanla değil, kendi bağrından çıkarttığı, mütevazi ve işin ehli başkanla yol almak istemektedir. Millet Selçuk Özdağ'a Manisa’nın genelinde yaşanan yapılaşma, imar planını çözme, Manisa halkının yüzünü güldürme fırsatını verecektir."


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °