İLKAY ŞİMŞEK: MANİSALILAR SELÇUK ÖZDAĞ'I BAĞIRLARINA BASACAK

Birlikte Değişim Platformu temsilcisi, eski il başkanı, siyasetçi İlkay Şimşek, "Gerçek hizmeti kimin verdiğini çok iyi bilen Manisalıların, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ'ı bağırlarına basacaktır" dedi.

Güncel 21.02.2024 11:41:00 0
İLKAY ŞİMŞEK: MANİSALILAR SELÇUK ÖZDAĞ

HABER MERKEZİ- Birlikte Değişim Platformu temsilcisi, eski il başkanı, siyasetçi İlkay Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ'ın Manisa için büyük bir şans olduğunu ve milletin de O'nu bağrına basmaya hazırlandığını söyledi. İlkay Şimşek, kalbi vatanı ve milleti için atan ülkücü camianın neferini TBMM'ye taşıyan, 24, 25 ve 26'ncı dönem milletvekili yapan Manisalıların, şimdi de Selçuk Özdağ'ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediğini ifade etti.

TARIMINDAN SANAYİSİNE MANİSA İÇİN ÇALIŞTI

Selçuk Özdağ'ın siyasi hayatı boyunca ülkesi ve Manisa için yaptıklarının, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu belirten İlkay Şimşek, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Siyasi hayatı hizmetlerle dolu olan Selçuk Özdağ verdiği her sözün arkasında durmasıyla bilinir. Görev süresi boyunca boş vaatlerin değil, hizmetin takipçisi olmuştur. Manisa'nın tarımından sanayisine, turizminden kültürüne, sağlığından eğitimine kadar her yönlü gelişiminde alın teri ve imzası bulunmaktadır. Manisa'yı en ücra köyünden şehir merkezindeki dar sokaklarına kadar bilir, ayak basmadığı yol, milletle buluşmadığı meydan yoktur. Bugün büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının seçilmek için verdikleri vaatleri yerine getirmediğini, iki üç dönem belediyenin başında bulunanların bile yapmayı taahhüt ettikleri projeleri rafa kaldırdığını görüyoruz. İşte onun için millet Selçuk Özdağ'ı göreve çağırıyor, yapılmayan projeleri yapsın diye, şehri kötü kaderinden kurtarsın diye, Manisa'yı yaşanabilir, çağdaş ve mutlu bir kente dönüştürsün diye göreve çağırıyor."

ANCAK MİLLETİN ADAMI MİLLETİ İÇİN ÇALIŞIR

İlkay Şimşek, ancak ülkesini ve milletini seven siyasetçilerin, hiç bir ayırım yapmadan, eşit ve adil bir şekilde hizmet vereceğini ifade ederek açıklamasını şöyle tamamladı: "Selçuk Özdağ Manisalılara hizmet etmek için göreve talip, Manisa'yı milletiyle elele vererek hep birlikte yönetmek istiyor, bu şehri hak ettiği gibi yönetmek istiyor, şeffaf, hesap verebilir ve kural bazlı bir belediye yönetimini öngörüyor. Bu yönetim anlayışı ile belediye imkanları üç beş kişiye peşkeş çekilmeyecek, milletin bir kuruşu dahi çarçur edilmeyecek, belediye hizmet binası 24 saat açık olacak, yapılanları tüm Manisalılar görecek. Bu yönetim anlayışı ile gidilmedik köy, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak. Yoksulluk ve yoksunlukla boğuşan, dikili tek bir ağacı bile olmayan, Devletinin kendisine sahip çıkmasını bekleyen her Türk vatandaşı tüm hizmetlerden öncelikli yararlandırılacak. Manisalılara hizmet etme yolunda hiç bir siyasi parti ayrımı gözetilmeyecek. Selçuk Özdağ başkanlığındaki bir belediye ile Manisamız vaatlerle değil, sunduğu hizmetlerle konuşulacak."


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °