Gelecek Partili Özdağ'dan Davutoğlu'na engele sert tepki!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımıcısı Selçuk Özdağ, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Üniversitesi'nde öğrencilerle yapacağı söyleşinin iptal edilmesine yönelik oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Güncel 30.11.2022 16:51:00 0
Gelecek Partili Özdağ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımıcısı Selçuk Özdağ, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Üniversitesinde öğrencilerle gerçekleştirmesi planlanan söyleşisinin, 'binanın tadilatta olduğu' gerekçesiyle iptal edilmesine tepki gösterdi. 
Özdağ, Mülkiye Fikir ve Faaliyet Topluluğu tarafından organize edilen söyleşinin, sonradan garip gerekçelerle iptal edildiğini söyledi. 
"BİR TANE SALON BULAMADILAR"
Üniversite yönetiminin, iptal gerekçesi olarak salonun o tarihte tadilatta olacağını gösterdiğini belirten Özdağ, "Bunun böyle olmadığını aslında hepimiz biliyoruz. Bunu diyenler de buna kimsenin inanmadığını biliyorlar. Ama ne yapacaklar? Yoksa böyle olsa, başka salonda yapılması için verilen dilekçeleri kabul ederlerdi. Yani koca üniversitede bir tane salon bulunamadı." dedi. 
"BU AYIP BU YÜK'E YETER"
Selçuk Özdağ, açıklamasında Yüksek Öğretim Kurumuna (YÖK) yüklenerek, "Üniversite mi? Üniversiteler adeta fikir anarşistlerinin(!) yeridir. Fikirler çarpışır hakikat şimşeği doğar. İslam amentüde birlik ister, fikir de birlik istemez. Cumhuriyet de fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. Bu ayıp bu YÖK’e pardon YÜK’e yeter." diye konuştu.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °