GELECEK - SAADET PARTİSİ ŞEHZADELER ORTAK ADAYI RAMAZAN DUMAN OLDU!

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin adayları kesinlik kazanmaya başladı. Manisa'da Şehzadeler İlçe Belediyesi için Gelecek ve Saadet partisi ortak adayı Ramazan Duman oldu

17.01.2024 21:27:00 0
GELECEK - SAADET PARTİSİ ŞEHZADELER ORTAK ADAYI RAMAZAN DUMAN OLDU!

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin adayları kesinlik kazanmaya başladı. Manisa'da Şehzadeler İlçe Belediyesi için Gelecek ve Saadet partisi ortak adayı Ramazan Duman olarak açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Gelecek - Saadet Partisi için sıkça ismi geçen ve Gazeteciliğin yanı sıra Manisa'nın yerel televizyonu ETV'de sunuculuk yapan Ramazan Duman Manisa'nın Şehzadeler İlçesi belediye başkanlığı için ortak aday olarak açıklandı.

Gelecek Partisi, 2. Olağan Kongresi’ni 14 Ocak’ta Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenledi. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin şehit olması nedeniyle "basına kapalı" olarak yapılan kongrede partinin yeni yönetimi belirlendi. Kongrede bazı şehirlerin adayları da açıklandı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi için aday olan Ramazan Duman yaptığı ilk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Çok kıymetli Manisalı hemşerilerim, 8 yıldır Manisa Denge Gazetesinde köşe yazısı yazdım. 250'ye yakın Makale ve ETV'de 150’ye yakın “RAMAZAN DUMAN İLE GÜNDEM” canlı yayın program yaptım. Manisa'nın sorunlarını biliyoruz, tarımın çiftçinin sorunlarını, esnafın sorunlarını, işçinin sorunlarını, öğrencilerin gençlerin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlara çözüm olmak için aday oluyorum. Şimdiye kadar yazdığımız yazıları, söylemleri, fikirlerimizi ve projelerimizi sahaya yansıtmak için elimizi taşın altına koyma vaktinin geldiğine inanıyorum. Manisa'ya olan sevdamızı göstermek için Gelecek ve Saadet Partisi Şehzadeler ortak adayı olarak tüm Manisalı hemşerilerimizin desteğini bekliyorum ve diyorum ki "GELECEK ŞEHZADELERİN OLACAK" Diye konuştu.

RAMAZAN DUMAN KİMDİR?

Ramazan Duman, Ekim 1974'te Manisa'da doğdu. Çiftçi bir ailenin çocuğu olan Duman, ilkokulu Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli mahallesinde okudu. Orta ve liseyi Manisa İmam Hatip Lisesi'nde bitirdi. Üniversiteyi (Kamu Yönetimi) 2. sınıfta bıraktı.

Askerliği bitirdikten sonra Manisa'da esnaflık hayatına atıldı. Yaklaşık 8 yıldır Manisa Denge gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Yine Manisa ETV'de "Ramazan Duman ile Gündem" canlı yayın programı yapıyor. 200'e yakın yayınlanmış köşe yazısı, 150 civarı canlı yayın programı yaptı. Duman Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nde teşkilat başkanlığı yaptı.

Ramazan Duman Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °