Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu; “Selçuk Özdağ Manisa’yı siler süpürür”

Gazeteci Yazar Memduh Bayraktaroğlu “Selçuk Özdağ AKP’lisi, MHP’lisi, CHP’lisi olmak üzere herkesim tarafından sevilen bir isim seçimlerde Manisa’yı siler süpürür” şeklinde konuştu.

Güncel 7.03.2023 11:58:00 0
Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu; “Selçuk Özdağ Manisa’yı siler süpürür”

Youtube üzerinden yaptığı analizlerle ses getiren Gazeteci – Yazar Memduh Bayraktaroğlu, millet ittifakının adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından analizlerine devam etti. Bayraktaroğlu değerlendirmesinde, “Selçuk Özdağ her kesimden ve parti gönüllüleri tarafından çok seviliyor. Ben böylesine sevilen bir Milletvekili görmedim. Manisa’yı siler süpürür” dedi.

Gazeteci-Yazar Memduh Bayraktaroğlu’nun değerlendirmesi şu şekilde; 

“Ahmet Davutoğlu ve yakın arkadaşları Konya’dan en iyi sonucu alacaklar ve AKP’yi perişan edeceklerdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ali Babacan büyük bir ihtimalle Kayseri’den gösterilir ve büyük bir patlama yapar. Selçuk Özdağ Manisa’yı siler süpürür. Ben bu kadar sevilen Milletvekili görmedim. Acayip seviliyor. Manisa’da Selçuk Özdağ’ı AKP’lisi, MHP’lisi, CHP’lisi hepsi çok seviyor. Bir abileri, babaları, kardeşleri gibi seviyorlar. İnsanların sevilmesi beni sevindiriyor. Düşüncelerimiz birbirine uymasa da ben de Selçuk Özdağ’ı severim. Adam namuslu, dürüst, şerefli, haysiyetli, onurlu bir şahsiyet.”


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °