FATİH TAŞLI: "HİZMET BAŞLAYACAK, KÖPRÜBAŞI'MIZ KAZANACAK"

Manisa’nın Köprübaşı ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Fatih Taşlı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel 8.03.2024 16:13:00 0
FATİH TAŞLI:

Manisa’nın Köprübaşı ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Fatih Taşlı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Dün de Köprübaşı merkez ve Borlu mahallesi esnaflarını ekibiyle birlikte dolaşan Taşlı esnaflardan ve halktan büyük ilgi görüyor.

Halkın değişim ve hizmet beklediğini ifade eden Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Taşlı, “Halkıma söz veriyorum 1 Nisan itibarıyla hizmet başlayacak ve Köprübaşı kazanacak” dedi.

“Hileyle hurdayla yapılan iş hizmet değil eziyettir” diyen Taşlı,

“Yükümüz ağır biliyoruz ama gücümüz Köprübaşı halkı. Küfemize adaleti, eşitliği, samimiyeti ve iyi niyeti koyduk dört gözle bekleyenlerimize geliyoruz” dedi.

5 senedir ilçeye, mahallelere, yollara bir çivi çakmaya zahmet etmeyenlerden, halkı yok sayanlardan olmayacaklarını anlatan Fatih Taşlı,” Köprübaşının kaybolan yıllarını telafi etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Birilerinin huzur haklarının bedelini, halkımız huzursuzlukla, sıkıntıyla ödüyor. 

Birbirinden zeki ve becerikli gençlerimize istihdam yaratacak, üreticimizi tekellerin mahkumiyetinden kurtaracak, toprağımıza, mirasımıza sahip çıkacağız.

Vatan sevgisi, millet sevgisi paraya değil, hakka tapmaktır.

Değişim isteyen halkımıza söz verdik. Hizmet başlayacak, Köprübaşımız kazanacak. Yorgun,yılgın ve karanlık zihniyetlerden memleketimizi temizleyeceğiz.

Halkımız; kendine, ilçemize hizmet edecek olanı seçecek.

Oyunuz, hakkınız, geleceğiniz bize emanet. Az kaldı, güzel günlere yürüyoruz.” dedi.


 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °