CHP mitinginde dikkat çeken afiş...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı mitingde Özel'in, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in ve CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay'ın fotoğrafının olduğu afiş en çok dikkat çekenlerdendi.

Güncel 23.03.2024 18:27:00 0
CHP mitinginde dikkat çeken afiş...

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlara seslendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Özel, konuşmasının büyük bölümünü mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı MHP’li Cengiz Ergün’e ayırdı. Ergün’ü sert sözlerle eleştiren Özel, kendisine ait reklam raketlerinin kırılmasına da tepki gösterdi.

Mitingde hiç kuşkusuz dikkat çekenlerden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in ve CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay'ın fotoğrafının olduğu afiş oldu. CHP'lilerin de tepki gösterdiği afişte "Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban da neden yok" sorusu akıllara gelirken CHP Manisa İl Başkanlığı kongresinde Balaban'ın medyaya da yansıyan Ferdi Zeyrek'le ilgili sözleri hala etkisini mi sürdürüyor tartışmaları devam ediyor. Bilindiği üzere parti içi seçimle belirlenen CHP Yunusemre Belediye Başkan Adaylığı belirleme sürecinde Özgür Özel desteğini önceki dönem Eczacılar Odası Başkanı Devrim Bali'den yana kullanmış ancak Semih Balaban parti delegelerinin oyları sonucunda CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmişti.
 


Anahtar Kelimeler: mitinginde dikkat çeken ...
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °