BOZYAKA İLE 'YİNE YENİ YENİDEN' MAGİAD

Mayıs ayının başında yapılan seçimle görevi teslim alan MAGİAD'ın yeni başkanı Güngör Serdar Bozyaka, ‘2023 Kent Buluşmaları’ toplantılarının ilkini gazetecilerle yaptı.

Güncel 6.06.2023 15:43:00 0
BOZYAKA İLE

Mayıs ayının başında yapılan seçimle görevi teslim alan MAGİAD'ın yeni başkanı Güngör Serdar Bozyaka, ‘2023 Kent Buluşmaları’ toplantılarının ilkini gazetecilerle yaptı.

Haber: Nezih VAROL

Mayıs ayının başında yapılan seçimle görevi teslim alan Manisa Genç İş Adamları Derneği'nin (MAGİAD) yeni başkanı Güngör Serdar Bozyaka,

 ‘2023 Kent Buluşmaları’ toplantılarının ilkinde Çiçekli Köy Asmalı Kahvaltı Salonu’nda gazetecilerle bir araya geldi, kentin en köklü derneklerinden birini tekrar ayağa kaldırmak ve toplum yararına çalışmalarla Manisa’ya katkı sağlamak  istediklerine söyledi. Dernek yönetiminden Ümit Demirci, Faik Kav, Oğuzhan Dolman, Mertcan Doğan,  Ajlan Aytaç, Muzaffer Sağlam ve Hukuk Danışmanı Sercan Bozyaka'nın da bulunduğu toplantıda Serdar Bozyaka şunları söyledi: “MAGİAD, Manisa için çok önemli bir değer ve prestijli bir markadır. Bu değerini ona veren temel kriterlerden biri de her  türlü siyasi görüşten ve ideolojiden  uzak olmasıdır. İş insanının ortak idealler için, saygı ve sevgi çerçevesinde birlikte mücadele etmesidir. Kentimiz ve ülkemiz için sürdürülen bu beraberliğe önem göstermeye devam edeceğiz. Bu yeni görev, bizlere daha fazla sorumluluk da getirmektedir. Zira MAGİAD'ın son dönemde kaydettiği başarıların daha da ileri taşınabilmesi bizlerin öncelikli hedefidir. Yıllardır Manisa’nın sorunlarına derman olmaya çalışmış, Manisa’da birçok organizasyon, etkinlik yapmış, Manisa’da iş dünyasına yönelik çalışmalarıyla öne çıkmış bir sivil toplum örgütüyüz. Bu önümüzdeki dönemde geçmişte MAGİAD’ın köklerinden gelen bazı yaptığı projeleri, çalışmaları ve güzel işleri devam ettirmeyi, bunların üzerine daha da yeni işler, projeler ekleyerek ilerlemeyi düşünüyoruz. Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız şeylerden bir tanesi de MAGİAD’ın eski başkanlarıyla tanışmak oldu. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu ile Ege İş Adamları Federasyonu'na bağlıyız. Onlarla iletişim halinde pek çok etkinliği yapabilme imkanımız var. Aslında çok güçlü bir yapımız var. Hep söylüyoruz Manisa Genç İş Adamları diye ama gelecekti projelerimizden bir tanesi de adımızdaki iş sdamlarını iş insanları olarak değiştirmek olacak, çünkü yönetim kurulumuzda ve üyelerimiz arasında çok sayıda kadın arkadaşımız var. Manisa’daki ve ülkemizdeki kutuplaşmanın sonlanabilmesi, uzlaşının sağlanabilmesi için adımlar atmak istiyoruz. Bu kutuplaşmadan büyük zarar görüyor. Biz herkesle kucaklaşan bir sivil toplum örgütüyüz. Manisamızın önümüzdeki 20 yılını, 50 yılını planlamak istiyoruz. Manisa’ya aşığız, Manisa’nın sorunlarını da biliyoruz. Manisa’nın sorunlarını çözmek için sivil toplum örgütlerine, yerel yöneticilerine gideceğiz."


Anahtar Kelimeler: BOZYAKA ' YENİDEN' MAGİAD
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °