MANSUR YAVAS: “ DÜNYADA ILK VE TEK HARITA TABANLI AÇIK VERI PAYLASIMINI BASLATIYORUZ”

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, “Ankara'da seffafliga yeni bir boyut kazandiriyor, dünyada ilk ve tek harita tabanli açik veri paylasimini baslatiyoruz. Seffaf Ankara’yi hayata geçirirken veri bilimcilerimizi de tanitim günümüzde aramizda

Güncel 27.07.2022 22:34:43 0
MANSUR YAVAS: “ DÜNYADA ILK VE TEK HARITA TABANLI AÇIK VERI PAYLASIMINI BASLATIYORUZ”

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, “Ankara'da seffafliga yeni bir boyut kazandiriyor, dünyada ilk ve tek harita tabanli açik veri paylasimini baslatiyoruz. Seffaf Ankara’yi hayata geçirirken veri bilimcilerimizi de tanitim günümüzde aramizda görmek istiyoruz. Hazir olun. 28 Temmuz Persembe 11.00” dedi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, dünyada ilk ve tek harita tabanli açik veri paylasimini baslatacaklarini açikladi. Yavas, sosyal medya hesabindan Ankaralilara çagri yaparak su mesaji paylasti:

“Ankara'da seffafliga yeni bir boyut kazandiriyor, dünyada ilk ve tek harita tabanli açik veri paylasimini baslatiyoruz. Seffaf Ankara’yi hayata geçirirken veri bilimcilerimizi de tanitim günümüzde aramizda görmek istiyoruz. Hazir olun. 28 Temmuz Persembe 11.00.”


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °