MARMARIS BELEDIYE BASKANI OKTAY: “UYGULAMA OTELI'NDE VE ÇEVRESINDEKI ALEVLERI SÖNDÜRME ÇALISMALARI HIZLA DEVAM EDIYOR”

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Marmaris Içmeler’de yasanan orman yanginina iliskin “Büyük yanginin yil dönümünde yine bir yangin faciasi yasiyoruz. Havadan da müdahalenin yapildigi yanginda Uygulama Oteli'nde ve çevresindeki alevleri söndürme çal

Güncel 29.07.2022 18:53:00 0
MARMARIS BELEDIYE BASKANI OKTAY: “UYGULAMA OTELI

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Marmaris Içmeler’de yasanan orman yanginina iliskin “Büyük yanginin yil dönümünde yine bir yangin faciasi yasiyoruz. Havadan da müdahalenin yapildigi yanginda Uygulama Oteli'nde ve çevresindeki alevleri söndürme çalismalari hizla devam ediyor” açiklamasini yapti. Orman Genel Müdürlügü, saat 17.29'da yanginin kontrol altina alindigini açikladi.  

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, bugün öglen saatlerinde baslayan orman yanginina iliskin açiklama yapti. Oktay, sosyal medya hesabindan su mesajlari paylasti:

“Tüm vatandaslarimizdan söndürme ekiplerinin islerini kolaylastirmak için gerekmedikçe trafige çikmamalarini, yollari isgal etmemelerini önemle rica ediyorum. Iyi haberler verebilmek umuduyla tüm ekiplere kolayliklar diliyorum.

“UYGULAMA OTELI'NDE VE ÇEVRESINDEKI ALEVLERI SÖNDÜRME ÇALISMALARI HIZLA DEVAM EDIYOR”

Büyük yanginin yil dönümünde yine bir yangin faciasi yasiyoruz. Içmeler'de çikan yangina itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Havadan da müdahalenin yapildigi yanginda Uygulama Oteli'nde ve çevresindeki alevleri söndürme çalismalari hizla devam ediyor.”

Orman Genel Müdürlügü’nün sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, yanginin kontrol altina alindigi duyuruldu.

Oktay, NTV canli yayinina katilarak yangina iliskin su bilgileri verdi:

“KONUTLARLA YERLESIM ALANLARIYLA ILGILI OLASI DURUMLARA KARSI EKIPLER GEREKLI MÜDAHALELERI GERÇEKLESIYOR”

 “Mücadele olanca hiziyla devam etmekte gerek karadan gerek havadan müdahale devam ediyor. Su an çember içine alinip yangin bir noktada hapsedilip sonlandirma çalismasi devam ediyor. Konutlarla yerlesim alanlariyla ilgili olasi durumlara karsi ekipler gerekli müdahaleleri gerçeklesiyor. Gerek orman ekiplerimiz gerek itfaiye ekiplerimiz herkes büyük bir özveriyle mücadelesini gerçeklestiriyor. Özellikle havadan yapilan müdahaleler pozitif anlamda sonuç gösteriyor. Kisa süre içerisinde insallah kontrol altina alinmis olacak.”

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, yangina iliskin sosyal medya hesabindan, “Içmeler’de baslayan orman yangini yerlesim yerlerine çok yakin. Maalesef yangin Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Uyguma Oteli’ne siçradi. Tüm ekipler koordineli sekilde yogun bir sekilde yanginla mücadele ediyor” açiklamasini yapti.


Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °