ÖZKOÇ’TAN CEMEVI SALDIRISINA TEPKI

CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç, dün Ankara’da cemevlerine yapilan saldirilara tepki gösterdi. Özkoç,, “Bu vatanin evlatlari, yasayanlari birlikte bu vatani korumak için Kuvâ-yi Milliye bayragi altinda savasan insanlari, 7 düvele karsi bu güzel vatani k

Güncel 1.08.2022 11:31:46 0
ÖZKOÇ’TAN CEMEVI SALDIRISINA TEPKI

CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç, dün Ankara’da cemevlerine yapilan saldirilara tepki gösterdi. Özkoç, “Bu vatanin evlatlari, yasayanlari birlikte bu vatani korumak için Kuvâ-yi Milliye bayragi altinda savasan insanlari, 7 düvele karsi bu güzel vatani koruyan o güzel insanlari sadece farkli düsünüyorlar diye ayristirmak hem gerçekten çok büyük bir günahtir hem de gerçekten çok büyük bir ayiptir” dedi.

CHP Grup Baskanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, bugün Düzce Gölyaka Ilçe Baskanligi'nin düzenlendigi ‘Rozet Takma' törenine katildi. Özkoç, “Milletimizi ayristirmak isteyenlere, aramiza nifak sokmaya çalisanlara karsi savasacagiz. Millî Mücadelede oldugu gibi birlik ve beraberlikle daha güçlü bir Türkiye için çalisacagiz” notu ile burada yaptigi konusmanin bir kismini sosyal medya hesabindan paylasti. Özkoç, sunlari söyledi:

“YURTTASLARIMIZI KARSI KARSIYA GETIRENLERE GERÇEKTEN ÇOK HAYIFLANIYORUM”

“Tek bir üzüntüm var, bu güzelim vatanda bu harikulade vatanda yasayan yurttaslarimizi karsi karsiya getirenlere gerçekten çok hayiflaniyorum. Çok üzülüyorum, çok kiriliyorum. Bu vatanin evlatlari, yasayanlari birlikte bu vatani korumak için Kuvâ-yi Milliye bayragi altinda savasan insanlari, 7 düvele karsi bu güzel vatani koruyan o güzel insanlari sadece farkli düsünüyorlar diye ayristirmak hem gerçekten çok büyük bir günahtir hem de gerçekten çok büyük bir ayiptir.

“BIZ TÜRKIYE’YIZ. BIZ BIR BÜTÜNÜZ”

Biz Türkiye’yiz. Biz bir bütünüz. Biz Istiklal Savasini verip de bu vatani kazandik. Biz bu vatanin her karis topragina sehit verdik. Biz bu güzel ülke için, ezan sesleri susmasin, insanlar birbirini kucaklasinlar, bu ülkede dogsunlar, bu ülkede ölsünler ama asla vatanlarindan, bayraklarindan vazgeçmesinler diye mücadele ettik. Iste o mücadelenin bayragini ilk dalgalandiran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaslarini buradan saygiyla aniyorum, sevgiyle aniyorum. Sefkatle aniyorum.”


Çarşamba 24.6 ° / 13.8 °
Perşembe 25.5 ° / 14.7 °
Cuma 25.2 ° / 14.4 °