Selçuk Özdag, “Türkiye'nin kötü yönetilme degil, yönetilememe sorunu var”

Gelecek Partisi Manisa Yunusemre Ilçe Kongresine katilan 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili ve Gekecel Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag Türkiye'nin kötü yönetilme degil yönetilememe sorunu yasadigina dikkat çekerek, “ Biz 15 Temmuz gecesi dik

Güncel 1.08.2022 15:51:00 0
Selçuk Özdag, “Türkiye

Gelecek Partisi Manisa Yunusemre 2. Ilçe Kongresi yapildi. Gerçeklesen Kongreye Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Il Kadin Kollari Baskani Filiz Elma, Iyi Parti Yunusemre Ilçe Baskani Tufan Akan, Demokrat Parti Manisa Il Baskani Idris Mecek, Gelecek Partisi Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Partisi Manisa Ilçe Baskanlari ve Yöneticileri, Gelecek Partisi Il ve Ilçe Gençlik ve Kadin Kollari Yöneticileri, DEVA Partisi Sehzadeler Ilçe Teskilat Isleri Baskani Zübeyde Som, STK temsilcileri ve partililer katildi. Gerçeklesen kongre sonunda Muhsin Seven tek aday olarak girdigi listeyle güven tazeleyerek Gelecek Partisi Yunusemre ;lçe Baskanligi'na bir kez daha seçildi.

SIYASI PARTI AYRIMI YAPMADAN MANISA'YA HIZMET ETTIM

Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Nurten Onultmak, Yunusemre Ilçe Baskani Muhsin Seven ve Yunusemre Gençlik Kollari Baskani Çagri Isinak'in selamlama konusmalarinin ardindan söz alan 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, Manisa'yi acilarina annelik eden sehir olarak tanimladi. Manisalilarin kendisine güvenerek üç sefer Milletvekili olma serefini de verdigini kaydeden Özdag, “Bu serefe ve güvene layik olmak için alnimin akiyla hizmet ettim. Milletvekili seçildikten sonra tüm Manisalilarin Milletvekili olarak kendimi gördüm ve siyasi parti ayrimi gözetmeden her sorunu kimsin, kimcisin, nerelisin sorusunu sormadan çözmeye gayret gösterdim” dedi.

O BAKANLAR YÜCE DIVANDA YARGILANMALIYDI

“Simdi ben buradan Sayin Recep Tayyip Erdogan'a seslenmek istiyorum” diyen Özdag sözlerini söyle sürdürdü; “Sayin Erdogan; Siz Türkiye'de kimilerine göre dogru, kimilerine göre yanlis isler yaptiniz. Özellikle 2002 yilindan 2014 yilina kadar çok güzel isler basardiniz. Ben de sizinle beraberdim. Ama ne zaman 17/25 Aralik oldu, o izinsiz ve hukuksuz bir dinlemeydi evet ama o iddialar da dogruydu. O kisileri Adalet ve Kalkinma Partili üyeler komisyonda aklamamaliydi. Onlar yargiya, yüce divana gitmeliydiler. Sayin Ahmet Davutoglu ve bizler o kisilerin yüce divana gitmesini istedik. O kisiler yüce divana gitmeliydiler ve yüce divanda aklanirlarsa alinlarinin akiyla ayrilmaliydilar. Aklanmazlarsa da cezalarini çekecekler ve hukuk çerçevesinde gereken yapilacakti. Biz o dönemde o kisiler yüzünden çesitli elestiri ve hakaretlerle karsilastik, neden? O dönemden sonra kirlilikler basladi. Ardindan da Sayin Ahmet Davutoglu ve biz elimiz temiz, alnimiz ak bir sekilde devlete, millete hizmet pesinde gayret gösterirken Sayin Ahmet Davutoglu'na ve dolayisiyla bizlere bir operasyon yapildi. Egemen güçler defosu, zaafi, kirli olanlari severler. Çünkü bu kisileri kullanmak isterler. Bizim her zaman elimiz temiz alnimiz ak oldu. Allah askina Riza Zarraf kim ki ülkemizin Bakanlarina rüsvet veriyor? O Bakanlar neden rüsvet aliyorlar? Ardindan da Halk Bankasi davasi, ayakkabi kutulari, hesap makinalari, paralar... Neden böyle oluyor? Biz bunun için mi siyaset yapiyoruz, ülkeyi yönetmeye talip oluyoruz, iktidar oluyoruz? Bunun için mi Türkiye'de güya insanlara hizmet ettigimizi söylüyoruz?”

ÖNCE FETÖ'YÜ KINAYACAK,ONDAN SONRA HUKUKSUZLUGU ELESTIRECEKSINIZ

15 Temmuz 2016'da Fethullahçi Terör Örgütü tarafindan hain bir darbe girisimi yasandigini sayet basarili olunsaydi Türkiye'de bir cemaat devleti kurulacagini kaydeden Özdag, “Bu vesileyle KHK'yla atilanlara sesleniyorum; Önce Dünya'nin en hain ve sinsi terör örgütünü ve elebasisi Fethullah Gülen'i elestirecek, kinayacak var ise tüm baglarinizi koparacaksiiniz. Sonra da dönüp 'hukuksuzluk yapiliyor' diyerek sesinizi yükselteceksiniz. Ama bakiyorum hiçbiriniz oraya temas etmiyor. Eger o sahis darbe yapmamissa gelsin Türkiye'ye. Amerika'nin kucagindan ayrilip neden Türkiye'ye gelmiyor? Gel ve hesap ver... Biz 15 Temmuz gecesi dik durduk ve Gülenizmi kurdurmadik. Ama 15 Temmuz sonrasi kisi ve parti devleti kurulmak istendi. Erdoganizm kurulmak istendi. Nasil ki Gülenizme hayir diyorsak Erdoganizme de hayir diyoruz. Türkiye milletin devletidir. Türkiye'de vatan ve devlet millete aittir” diye konustu.

3 YILDA 81 IL, 627 ILÇEDE ÖRGÜTLENMEMIZI TAMAMLADIK

Sözlerinde Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'ni de elestiren Özdag, “Çogulculuk iyidir. Biz Gelecek Partisi olarak daha güçlü, daha özgür, daha müreffeh, tam demokrasiden yana bir Türkiye için yola çiktik. Parti kuramazlar dediler, kurduk. Örgütlenemezler dediler. Örgütlendik. Kongrelerini yapamazlar dediler. Yaptik. Türkiye'de söz sahibi olamazlar dediler. Olduk. Allah'a çok sükür 3 yil içerisinde çok büyük zorluklar altinda 81 vilayet, 627 ilçede örgütlendik. Bir yandan ekonomik kriz, bir yandan pandemi süreci, bir yandan iktidarin sopasi, bir diger yandan da FETÖ karasiyla bizi terbiye etmek istediler. Ama ne iktidar sopasi ne de FETÖ karasiyla bizi yildirabildiler. O yüzden Gelecek Partisine gönül veren tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Çünkü bu isleri yapabilmek gönül istiyor, fedakarlik istiyor. Zamandan ve nakitten çok ciddi bir sekilde fedakarlik istiyor. Kolay bir zafer yoktur. Demokrasi altin kase içerisinde hiç bir millete takdim edilmez. Bedel ödeyerek basarirsiniz. Adnan Menderes ve arkadaslari neden asildi? Sayin Meral Aksener partiyi kurdugunda ne tür çirkin iftira ve zorluklarla karsilasti hatirlayiniz. Tüm Manisalilara sesleniyorum hangi partide olursaniz olun farketmez ama siyaset yapin. Bu insanlar Manisa için, Türkiye için çalisiyorlar” dedi.

GELECEK PARTISI OLARAK BEYIN GÖÇÜNÜ BEYIN GÜCÜNE DÖNÜSTÜRECEGIZ”

Türkiye'nin kötü yönetim krizi degil yönetilememe krizi yasadigini kaydeden Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, “Türkiye kötü yönetilse belki ona da raziyiz ama insanlar Türkiye yönetilemedigi için kendilerini yakiyorlar, intihar ediyorlar. Bosanmalar artti. Gençler issiz. Türkiye'nin çok ciddi petrol yataklari yok. Dogalgaz rezervleri yok. Dolayisiyla insan kaynaklariyla Türkiye'yi ayaga kaldirirsiniz. Dehalarimiz birer birer yurt disina gitti ve maalesef ki gitmeye devam ediyor. Dehalarimiz Amerika'da, Avrupa'da simdi Çin'e de, Japonya'ya da gidiyorlar. Kim Türkiye'de turizmi canlandiracak, modern tarim yapacak, madenleri isleyecek? Suriye'den gelenler mi isleyecek? Bizim gençlerimiz, bizim insanimiz isleyecek. Halbuki beyin göçünü beyin gücüne dönüstürmemiz gerek bizim. Gelecek Partisi iste bunun için yola çikti. çok basarili bir Il Baskanimiz var Nurten Hanim'a tesekkür ediyorum. Yunusemre'sinden, Sehzadeler'ine, Gördes'inden, Salihli'sine varincaya kadar çok basarili ilçe baskanlarimiz, parti yöneticilerimiz, kadin kollarimiz, gençlerimiz var bizim. Hepsine tesekkür ediyorum. Bize inanan, bizimle bu zorlu yolda birlikte yürüyen tüm Gelecek gönüllülerine tesekkürlerimi, sükranlarimi sunuyorum” dedi.

 


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °