RIFAT SERDAROGLU’NDAN ÜMIT ÖZDAG’A ZIYARET

Dogru Parti Genel Baskani Rifat Serdaroglu, Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’i ziyaret etti. Serdaroglu, Özdag ile gönül birligi içinde olduklarini ifade etti. Özdag da “Türkiye’nin geleceginde umutsuzluk yok. Mevcut bütün riskleri, tehditleri asabi

Güncel 2.08.2022 18:30:59 0
RIFAT SERDAROGLU’NDAN ÜMIT ÖZDAG’A ZIYARET

Dogru Parti Genel Baskani Rifat Serdaroglu, Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’i ziyaret etti. Serdaroglu, Özdag ile gönül birligi içinde olduklarini ifade etti. Özdag da “Türkiye’nin geleceginde umutsuzluk yok. Mevcut bütün riskleri, tehditleri asabilecek yetenege ve güce Türk milleti sahip, Türkiye, demokrasi içerisinde çözüm üretecektir. Bizlerin de bu çözüme muhakkak etkili katkilari olacaktir” dedi.

Dogru Parti Genel Baskani Rifat Serdaroglu, Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’i bugün partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Zafer Partisi Genel Merkezi'nde yaklasik yarim saat süren basina kapali görüsmenin ardindan Rifat Serdaroglu ve Ümit Özdag birlikte açiklama yapti.

Serdaroglu, Ümit Özdag ile gönül birligi içinde olduklarini, cumhuriyet sikintiya girdiginde, ülke zora girdiginde Türk milletinin bugüne kadar yasadigi her sikintida yaninda durduklarini, vatan sevdalisi olduklarini belirtti.

“MEVCUT BÜTÜN RISKLERI, TEHDITLERI ASABILECEK YETENEGE VE GÜCE TÜRK MILLETI SAHIP”

Özdag da Türkiye’nin karsi karsiya bulundugu agir krizden çikmanin muhtemel yollarini gündeme aldiklarini ifade ederek bu tür istisarelerin Türkiye’nin karartilmak istenen gelecegini aydinlatacagini ve Türkiye’nin mevcut bölünmüslüklere muhtaç olmadigini da gösterecegini söyledi. Özdag söyle konustu:

“Biz Zafer Partisi olarak her vesileyle gerçegin altini çiziyoruz Türkiye’de vatanseverler, Atatürkçüler, Atatürk çizgisine olan Türk milliyetçileri yani bu ülkenin yurttaslarinin çok büyük bir bölümü yasanan gelismelerden, saray rejimi ve sari muhalefetin Türkiye’yi getirmis oldugu noktadan dolayi agir bir üzüntü içindeler. Çaresiz degiller. Türkiye’nin geleceginde umutsuzluk yok. Mevcut bütün riskleri, tehditleri asabilecek yetenege ve güce Türk milleti sahip, Türkiye, demokrasi içerisinde çözüm üretecektir. Bizlerin de bu çözüme muhakkak etkili katkilari olacaktir.”

 


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °