TEMEL KARAMOLLAOGLU: “BILIN KI BIZ KHK MAGDURIYETLERINE SON VERMEYE VE BU ADALETSIZLIKLERE DUR DEMEYE KARARLIYIZ”

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, “KHK magdurlarinin feryâdi Ars-i Alâ'ya ulasti, sadece sagir taklidi yapanlar duymuyor... Fakat yanlisinizda israr etmeye kararliysaniz; bilin ki biz de KHK magduriyetlerine son vermeye ve bu adaletsizlikl

Güncel 3.08.2022 21:11:00 0
TEMEL KARAMOLLAOGLU: “BILIN KI BIZ KHK MAGDURIYETLERINE SON VERMEYE VE BU ADALETSIZLIKLERE DUR DEMEYE KARARLIYIZ”

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, “KHK magdurlarinin feryâdi Ars-i Alâ'ya ulasti, sadece sagir taklidi yapanlar duymuyor... Fakat yanlisinizda israr etmeye kararliysaniz; bilin ki biz de KHK magduriyetlerine son vermeye ve bu adaletsizliklere dur demeye kararliyiz. Iktidarimizda, hakki gasp edilenlerin tüm haklarini eksiksiz kendilerine iade edecegiz” dedi.

Saadet Partisi Temel Karamollaoglu, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) iliskin sosyal medya hesabindan açiklama yapti. Karamollaoglu’nun açiklamasi söyle:

 “KHK MESELESI HEPIMIZIN MALUMU; TOPLUMSAL VICDANI ZEDELEYEN VE 6 YILDIR KANAYAN BIR YARA”

“Birlik ve beraberligimiz açisindan hassasiyet göstermemiz gereken en öncelikli mefhum adalettir!  Adalet yara almissa, diger hiçbir seyin tedavisi mümkün olmaz. Hukuk rafa kaldirilmissa, tedavülde olan diger seylerin hiçbir faydasi ve kiymeti yoktur! KHK meselesi hepimizin malumu; toplumsal vicdani zedeleyen ve 6 yildir kanayan bir yara…Defalarca dile getirdik, iktidari defalarca uyardik. Fakat iktidarda bulunanlar hatalarini telafi etmek yerine, ne yazik ki israrla yeni yanlislar yapiyor.

“KHK MAGDURLARININ FERYÂDI ARS-I ALÂ'YA ULASTI, SADECE SAGIR TAKLIDI YAPANLAR DUYMUYOR”

KHK magdurlarinin feryâdi Ars-i Alâ'ya ulasti, sadece sagir taklidi yapanlar duymuyor...  Simdi de geçici bir maddeyle, bir günde 6 binden fazla insanin isini, ekmegini elinden aldilar. Hem de sorgusuz, sualsiz; savunma için verdikleri 1 haftanin dolmasini dahi beklemeden! Hangi hakla, hangi vicdanla, hangi deger yargisiyla ve hangi hukuk kaidelerine göre? Sadece ama sadece ‘ben yaptim oldu’, ‘ben su an iktidardayim, gözünün üstünde kasin var, ben seni begenmiyorum’ mantigiyla yapiliyor tüm bunlar!

“BIZ DE KHK MAGDURIYETLERINE SON VERMEYE VE BU ADALETSIZLIKLERE DUR DEMEYE KARARLIYIZ”

Aliya Izzetbegoviç'in su sözleriyle, basta Cumhurbaskani olmak üzere iktidarda bulunanlara bir kez daha sesleniyorum: ‘Unutmayin ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah'in önünde hesap verecektir!’ Evet sonsuz iktidar yoktur ve herkes yaptiginin hesabini belki bu dünyada, fakat ahirette mutlaka verecektir! Özellikle, inançli olduklarini iddia eden kesimlere bunu söylemeyi görev addediyorum. Biz isteriz ki, siz bu yanlislarinizdan ve zulümlerinizden vazgeçin; bu vebalden kurtulun. Fakat yanlisinizda israr etmeye kararliysaniz; bilin ki biz de KHK magduriyetlerine son vermeye ve bu adaletsizliklere dur demeye kararliyiz. Iktidarimizda, hakki gasp edilenlerin tüm haklarini eksiksiz kendilerine iade edecegiz!”


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °