CUMHURBASKANI ERDOGAN, BALIKLI RUM HASTANESI’NIN BASHEKIMI STATI LEANA ILE GÖRÜSTÜ

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Istanbul Zeytinburnu’ndaki tescilli kültür varligi Balikli Rum Hastanesi’nde çikan yangin sebebiyle Bashekim Stati Leana ile telefonda görüstü. Cumurbaskanligi, görüsmeye iliskin “Cumhurbaskani Erdogan, hastanede en kis

Güncel 4.08.2022 18:06:36 0
CUMHURBASKANI ERDOGAN, BALIKLI RUM HASTANESI’NIN BASHEKIMI STATI LEANA ILE GÖRÜSTÜ

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Istanbul Zeytinburnu’ndaki tescilli kültür varligi Balikli Rum Hastanesi’nde çikan yangin sebebiyle Bashekim Stati Leana ile telefonda görüstü. Cumurbaskanligi, görüsmeye iliskin “Cumhurbaskani Erdogan, hastanede en kisa sürede onarim çalismalarina baslanacagini belirtti” açiklamasi yapti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Istanbul Zeytinburnu’nda bulunan Balikli Rum Hastanesi’nde bugün ögle saatlerinde bilinmeyen nedenle çikan yangindan dolayi Bashekim Stati Leana ile telefonda görüstü. Cumhurbaskanligi’nin konuya iliskin yaptigi yazili açiklama söyle:

“Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Istanbul'daki Balikli Rum Hastanesi'nde çikan yangin sebebiyle Bashekim Stati Leana ile bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi. Cumhurbaskani Erdogan, görüsmede, Balikli Rum Hastanesi'nde yangin çikmasindan büyük üzüntü duydugunu ifade ederek geçmis olsun temennilerini iletti.

Yanginla ilgili gelismeleri ilk andan itibaren yakindan takip ettigini belirten Cumhurbaskani Erdogan, herhangi bir can kaybi ve yaralanma olmamasinin, yanginin söndürülmesinin ve sogutma çalismalarina geçilmesinin bir nebze de olsa yürekleri ferahlattigini dile getirdi. Hastanenin, hastalarin ve personelin durumu hakkinda bilgi alan Cumhurbaskani Erdogan, hastanede en kisa sürede onarim çalismalarina baslanacagini belirtti. Cumhurbaskani Erdogan, ayrica, Balikli Rum Hastanesi ile ilgili gerekli çalismalarin yapilmasi için Saglik Bakani Fahrettin Koca'ya talimat verdi.”


Salı 27 ° / 14.4 °
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °