EGO OTOBÜSLERINDE ÜCRETSIZ INTERNET DÖNEMI BASLIYOR

EGO Genel Müdürlügü, EGO otobüslerinde ücretsiz internet hizmeti için yaklasik bir aydir süren Wi-Fi cihazi kurulum islemleri ve test çalismalarini tamamladi

Güncel 6.08.2022 18:06:26 0
EGO OTOBÜSLERINDE ÜCRETSIZ INTERNET DÖNEMI BASLIYOR

EGO Genel Müdürlügü, EGO otobüslerinde ücretsiz internet hizmeti için yaklasik bir aydir süren Wi-Fi cihazi kurulum islemleri ve test çalismalarini tamamladi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), ‘akilli kent’ projelerini kent genelinde yayginlastirmaya devam ediyor. ABB Baskani Mansur Yavas’in ‘temel insan hakki’ olarak nitelendirdigi ücretsiz internet hizmeti simdi de EGO otobüslerinde hayata geçiyor.

150 GB INTERNET HIZMETI

Baskentlilerin yararlanabilecegi güncel ve teknolojik 4.5G yönlendiriciler, EGO otobüslerinde montaji tamamlanarak hazir hâle getirildi. 8 Agustos Pazartesi günü itibariyla test asamasi bitecek olan hizmette yeni veri tabanina geçilmesi planlaniyor. Her bir otobüs için baslangiç olarak aylik 150 GB internet hizmeti sunan EGO Genel Müdürlügü, kotanin yeterli gelmemesi hâlinde ise limiti artiracak. Wi-Fi agina baglantida sikinti yasayan vatandaslar, ‘Baskent 153’ çagri merkezine otobüsün plakasiyla birlikte basvurabilecek.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °