AKSENER'DEN ERDOGAN’A, "KÜRSÜ SOVLARINI BIRAK, SÜLEYMAN SOYLU’DAN BU SÖZLERIN HESABINI SOR”

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in; “Iktidarimizda ne sulu ne kuru uyusturucuya yer yok” sözlerine, “Sayin Recep Tayyip Erdogan, Ak Parti’nin 2016’ya kadar uyusturucuyla mücadele etmedigini ben degil, senin bakani

Güncel 7.08.2022 09:40:00 0
AKSENER

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in; “Iktidarimizda ne sulu ne kuru uyusturucuya yer yok” sözlerine, “Sayin Recep Tayyip Erdogan, Ak Parti’nin 2016’ya kadar uyusturucuyla mücadele etmedigini ben degil, senin bakanin söyledi. Madem suluyla kuruyla isin olmaz, madem bu konuda çok hassassin; o zaman kürsü sovlarini birak, Süleyman Soylu’dan bu sözlerin hesabini sor” yanitini verdi.

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in; “Iktidarimizda ne sulu ne kuru uyusturucuya yer yok” sözlerine tepki gösterdi. Aksener, Erdogan’in açiklamasinin yer aldigi haberi sosyal medya hesabinda paylasti ve su açiklamayi yapti:

“Sayin Recep Tayyip Erdogan, Ak Parti’nin 2016’ya kadar uyusturucuyla mücadele etmedigini ben degil, senin bakanin söyledi. Madem suluyla kuruyla isin olmaz, madem bu konuda çok hassassin; o zaman kürsü sovlarini birak, Süleyman Soylu’dan bu sözlerin hesabini sor.”

Erdogan, bugün Kocaeli’de; “Hanimefendi önce sunu bileceksin. Bir defa bizim iktidarimizda ne sulu ne kuru, uyusturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdogan’in suluyla, kuruyla alakasi olup olmadigini iyi bilirsin” demisti. 


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °