KILIÇDAROGLU’NDAN ÖGRETMENLERE ÇAGRI

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, ögretmenlere; “Ögretmen kariyer sinavi rencide edici oldugu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çagri yapmistim. Yanasmadilar. Ögretmenlere sesleniyorum; bu saygisizliga katlanmak zorunda degilsiniz, bu sinava girm

Güncel 8.08.2022 09:17:00 0
KILIÇDAROGLU’NDAN ÖGRETMENLERE ÇAGRI

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, ögretmenlere; “Ögretmen kariyer sinavi rencide edici oldugu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çagri yapmistim. Yanasmadilar. Ögretmenlere sesleniyorum; bu saygisizliga katlanmak zorunda degilsiniz, bu sinava girmeyin” çagrisi yapti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu; Ögretmenlik Meslek Kanunu kapsaminda getirilen uzman ögretmen ve basögretmen kariyer basamaklari sinavina yönelik 29 Temmuz’da yaptigi açiklamayi animsatti. Kiliçdaroglu, su açiklamayi yapti:

“Ögretmen kariyer sinavi rencide edici oldugu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çagri yapmistim. Yanasmadilar. Ögretmenlere sesleniyorum; bu saygisizliga katlanmak zorunda degilsiniz, bu sinava girmeyin. Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte (konusarak) buluruz.”

Kiliçdaroglu, 29 Temmuz’da yaptigi açiklamada, su degerlendirmeyi yapmisti:

“Ögretmenlik kutsal meslek, ögretmenler de degerlimiz. Ömrünün yarisini evlatlarimizi yetistirmeye adamis ögretmenlerimizi bile kariyer sinavina tabi tutmak istiyorlar. Bu onur kirici bir davranis. Iktidari ögretmen ve ögretme üzerinden elestirmek istemiyorum. Çagirimdir, gelin birlikte bu isi daha makul bir sekilde çözelim. En degerlilerimizi kariyer sinavlari ile rencide etmeyelim. Uzman ve basögretmen ilan etmenin yolu çoktur.”


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °