ALTIN PORTAKAL SINEMA OKULU’NA BASVURULAR AÇILDI

Antalya Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde 1-8 Ekim 2022 tarihleri arasinda düzenlenecek 59. Antalya Altin Portakal Film Festivali kapsaminda 4. kez gerçeklesecek Altin Portakal Sinema Okulu için basvurular açildi. "Gençler üretecek, Antalya gençlerle

Güncel 9.08.2022 11:01:24 0
ALTIN PORTAKAL SINEMA OKULU’NA BASVURULAR AÇILDI

Antalya Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde 1-8 Ekim 2022 tarihleri arasinda düzenlenecek 59. Antalya Altin Portakal Film Festivali kapsaminda 4. kez gerçeklesecek Altin Portakal Sinema Okulu için basvurular açildi. "Gençler üretecek, Antalya gençlerle birlikte yükselecek" sloganiyla ilk kez düzenlendigi 2019 yilindan bu yana 650 ögrenciyi sinema profesyonelleri ile bulusturan Altin Portakal Sinema Okulu, 2-7 Ekim 2022 tarihleri arasinda yine çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, konuyla ilgili yaptigi yazili açiklamada, “Türkiye’deki üniversitelerde Radyo, Televizyon, Sinema, Medya, Iletisim ve Görsel Sanatlar egitimi alan ögrencilere bu yil da ilham vermeye, hayallerine giden yolda bir adim daha atmalari için destek olmaya devam edecegiz. Her gün gerçeklesecek derslerde sinema sektörünün basarilara imza atmis önde gelen isimleri Altin Portakal Sinema Okulu’na seçilecek 250 ögrenci ile tecrübelerini paylasacak” dedi.

Her yil oldugu gibi bu yil da Altin Portakal Sinema Okulu kapsaminda sinema profesyonelleriyle gerçeklestirilecek söylesi ve röportaj videolarina festivalin sosyal medya hesaplarindan ulasilabilecek.

Altin Portakal Sinema Okulu için son basvuru tarihi 1 Eylül 2022 Persembe günü saat 18.00 olarak belirlendi. Sinema ögrencileri basvuru formuna festivalin web sitesi üzerinden erisebilecek.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in baskanligini yaptigi, T.C. Kültür ve Turizm Bakanligi katkilariyla düzenlenen 59. Antalya Altin Portakal Film Festivali'nin idari direktörlügünü Cansel Tuncer, yönetmenligini Ahmet Boyacioglu üstlenirken, sanat yönetmenligini Basak Emre yürütüyor. Antalya Film Forum direktörlügünü ise Armagan Lale ve Pinar Evrenosoglu yürütecek.


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °