Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Onultmak'tan Ahmet Davutoglu'na; "Yolunuz yolumuzdur"

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu imzasiyla kaleme alinan ve Sivil Toplum Kuruluslarina gönderilen 3 sayfalik manifesto degerindeki çagri mektubu tüm kesimlerden büyük ilgi ve destek gördü. Bu desteklerden biri de Gelecek Partisi Manisa Il Ba

Güncel 11.08.2022 08:41:00 0
Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Onultmak

Gelecek Partisi Manisa Il Baskani Nurten Onultmak, Türkiye Cumhuriyeti Basbakanlarindan olan Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu smzasiyla kaleme alinan ve STK'lara yollanan mektuptaki tüm hasasiyetleri kayitsiz kosulsuz desteklediklerini belirtti.

"Hain" ve "liyakatsiz" ithamlarina karsi Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu'nun yüzlesme çagrisinda bulundugunu ancak bu çagriya Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere iktidar cephesinden yanit verilmedigine dikkat çeken Onultmak, "Hem yakisiksiz ithamlarda bulunacak, hem de dürüstlügü, sayginligi, ahlak ve tertemiz siyasi durusuyla herkesin takdirini toplayan Genel Baskanimiz Sayin Ahmet Davutoglu'na siyaset ve herseyden önce insanlik disina çikarak etmedik hakaret birakmayacaksiniz. Ardindan da Sayin Genel Baskanimizin, "Gelin yüzleselim" çagrisina sessiz kalacaksiniz. Bu sizin maalesef Türkiye'yi ne durumlara getirdiginizin ve kirli siyasetinizin yansimasidir. Hodri meydan bir an önce sandiga gidilsin ve kadirsinas milletimiz en demokratik sekilde hakedenlere gereken dersi versin" seklinde konustu.

 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °