Tarih: 22.08.2022 20:52

ALIAGA’DA SANAT RÜZGARI

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birligiyle düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri’nin 8. haftasinda; Türk müziginin sevilen ismi Ebru Gündes sahne alirken; tiyatronun usta ismi Ali Poyrazoglu tek kisilik gösterisi ‘Singir Singir Beyoglu’ adli oyunuyla Aliagalilarin karsisina çikti. 

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri’nin 8. haftasi, geçtigimiz haftalarda oldugu gibi sinema geçidinden çocuklar için animasyon gösterimlerine, tiyatro söleninden müzik ziyafetine kadar birçok etkinligi sanatseverlerle bulusturdu.

 ‘Aliaga Sanat Günleri’ kapsaminda her hafta sahnelenen tiyatro gösterimlerinde bu hafta, tiyatro sahnesinin usta ismi Ali Poyrazoglu tek kisilik gösterisi ‘Singir Singir Beyoglu’ isimli oyunuyla Aliagalilarin karsisina çikti. Dram, trajedi ve yasanmisliklari sahnede dogaçlama bir sekilde bulusturan sanatçi, oyunun sonunda tiyatroseverler tarafindan ayakta alkislandi.

Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’na özel olarak kurulan dev sahnede de Ebru Gündes sahne aldi. Gündes’i dinlemek için 50 bin kisi konser alanina akin etti. Konserin son bölümünde Ebru Gündes’in davetiyle sahneye gelen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Aliaga Sanat Günleri’ne kattigi deger için ünlü sanatçiya tesekkür etti. Baskan Serkan Acar, “Güzel Izmir’imizin yükselen yildizi Aliagamizda bir stari agirlamanin mutlulugunu yasiyoruz. Bu muhtesem konserde bizleri yalniz birakmayan Aliaga halkimiza ve Türkiye’nin birçok sehrinde gelen sanatseverlere ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Konser sonunda Aliagali üretici kadinlar tarafindan sanatçiya, el emegi ile hazirlanan Helvaci Kilimi hediye edildi.

‘Aliaga Sanat Günleri’nin 8. Haftasi, Helvaci Meydan’da düzenlenen Onur Haskan konseriyle son buldu. Sazi ve yorumuyla gönüllere dokunan Onur Haskan, dinleyenlere türkü ziyafeti sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —