BABACAN: “ONUN DÜNYASI BESTEPE HARIKALAR DIYARI, APAYRI BIR DÜNYA”

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in “Bütün dünya yüksek enflasyon ve issizlik tehdidi ile bogusuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asil yikici olanin üstesinden

Güncel 23.08.2022 09:45:00 0
BABACAN: “ONUN DÜNYASI BESTEPE HARIKALAR DIYARI, APAYRI BIR DÜNYA”

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in “Bütün dünya yüksek enflasyon ve issizlik tehdidi ile bogusuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asil yikici olanin üstesinden gelmeyi pesinen basarmistir” sözlerine tepki gösterdi. Babacan, “Hayir, yasadigimiz gezegen olan Dünya’dan bahsetmiyor. Onun dünyasi Bestepe Harikalar Diyari, apayri bir dünya. Bizim dünyamizin gerçekleriyle bagi kopmus” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan kabine toplantisi sonrasi yaptigi açiklamada, “Bütün dünya yüksek enflasyon ve issizlik tehdidi ile bogusuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asil yikici olanin üstesinden gelmeyi pesinen basarmistir” dedi.

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Erdogan’in bu açiklamasina sosyal medya hesabindan tepki gösterdi. Babacan su açiklamayi yapti:

“Hayir, yasadigimiz gezegen olan dünyadan bahsetmiyor. Onun dünyasi Bestepe Harikalar Diyari, apayri bir dünya. Bizim dünyamizin gerçekleriyle bagi kopmus.”


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °