Selçuk Özdag'dan iktidara sert tepki; “Ümmetin sahibi gibi ortaliga dökülüp gerçekte ümmeti esir alanlar misiniz?”

Sanatçi Gülsen Çolakoglu’nun imamhatiplilere yönelikl sözlerinde haddini ve kastini astigini kaydeden Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag cezayi çok agir buldugunu sosyal medya üzerinden yaptigi açiklamayla belirtti. Özdag yaptigi açikl

Güncel 26.08.2022 10:44:00 0
Selçuk Özdag

Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, sarkici Gülsen Çolakoglu’nun nisan ayinda verdigi bir konserde imam hatiplilere yönelik sözleri gerekçe gösterilerek tutuklanmasi hakkinda degerlendirmede bulundu. Özdag yaptigi açiklamada, “Söz konusu sanatçi haddini ve kastini asarak açiklama yapmistir ancak bu açiklamayi öne sürerek ortaligi velveleye verenlere sesleniyorum; Sizler gerçekten bir dava, bir ahlak, bir fikir ve bir vicdan sahibi sagduyulu insanlar misiniz yoksa hakikatleri siyasi ajandaniz için egip büken bir organize gurup musunuz?Ümmetin sahibi gibi ortaliga dökülüp gerçekte ümmeti esir alanlar misiniz?” ifadesinde bulundu.

Özdag'in sosyal medya üzerinden yaptigi paylasim su sekilde;

“Söz konusu sarkici bir kaç ay önce kendisini hedef alan bir kisim kisilere karsi haddini/kastin asarak hakaretle karsilik vermis ama muhatabi ile yetinmeyip 1 genelleme yapmis. Simdi densiz 1 genelleme üzerinden ortaligi velveleye veren ümmetin sahiplerine (!) sesleniyorum. Sizler gerçekten bir dava, bir ahlak, bir fikir ve bir vicdan sahibi sagduyulu insanlar misiniz yoksa hakikatleri siyasi ajandaniz için egip büken bir organize gurup musunuz?Ümmetin sahibi gibi ortaliga dökülüp gerçekte ümmeti esir alanlar misiniz?

Eger sizlerde vicdan adina,ahlak adina ve goygoyunu çokça yaptiginiz din/diyanet adina az da olsa bir kirinti olsaydi “bakara-makara diye Kur’an ayetleriyle dalga geçen kisiye bir çift laf ederdiniz, kur’an kurslarinda tecavüze ugrayan çocuklarimiz için sesinizi yükseltirdiniz. Dinimizi Allah’imizi çikarlarina/sehvetine alet eden hoca kilikli sahtekarlara alni secdeye gidiyor diye sessiz kalmazdiniz. Memleket talan edilip bes on kisiye peskes çekilirken kaniniz donardi. Alinganliginiz kendinize olan güvensizliginizden peki ya vicdansizliginiz?”


Salı 27 ° / 14.4 °
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °