ALI ÖZTUNÇ: SÖKÜM IÇIN BREZILYA’DAN GETIRILEN ASBESTLI GEMIYLE ILGILI ALINAN KARAR DOGRU OLMUSTUR

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, asbestli savas gemisi NAE Sao Paulo için verilen söküm izninin iptal edilmesine iliskin, “Söküm için Brezilya’dan getirilen asbestli gemiyle ilgili alinan karar dogru olmustur. Basindan beri söyledigimiz noktaya gel

Güncel 26.08.2022 20:11:43 0
ALI ÖZTUNÇ: SÖKÜM IÇIN BREZILYA’DAN GETIRILEN ASBESTLI GEMIYLE ILGILI ALINAN KARAR DOGRU OLMUSTUR

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, asbestli savas gemisi NAE Sao Paulo için verilen söküm izninin iptal edilmesine iliskin, “Söküm için Brezilya’dan getirilen asbestli gemiyle ilgili alinan karar dogru olmustur. Basindan beri söyledigimiz noktaya gelmislerdir. Gündogdu Meydani’ndaki eylemde, ‘Geldigi gibi gider’ demistim. Gelmeden yolda dönüyor. Basta Izmirliler olmak üzere destek verenlere tesekkürler” dedi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, bugün yaptigi yazili açiklamada, daha önce Izmir’in Aliaga ilçesinde sökümüne izin verilen NAE Sao Paulo isimli asbestli savas gemisinin Türk kara sularina girmesine izin verilmeyecegini duyurdu.

Ali Öztunç, sosyal medya hesabinda, Bakan Kurum’un açiklamasini ekleyerek yaptigi paylasimda sunlari kaydetti:

“Söküm için Brezilya’dan getirilen asbestli gemiyle ilgili alinan karar dogru olmustur. Basindan beri söyledigimiz noktaya gelmislerdir. Gündogdu Meydani’ndaki eylemde, ‘Geldigi gibi gider’ demistim. Gelmeden yolda dönüyor. Basta Izmirliler olmak üzere destek verenlere tesekkürler.”


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °